Yoshyyy Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Salut, O mica sugestie, poate ma insel eu si nu am vazut. Morning Star ca si alte cateva arme de doua maini, pot fi folosite si pe RF, puteti va rog sa va uitati ce arme avem pentru RF de doua maini, astfel incat sa foloseasca si acel set RAVE? Multumesc anticipat. Quote
MuTechGuy Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Optiunea de two-hands de pe Setul Ancient Rave este pentru BK, RF foloseste doar RF Gloves. Nu exista item two-handed pentru RF. Quote
Yoshyyy Posted March 20, 2022 Author Posted March 20, 2022 Atunci Rave pe RF este inutil, desi peste tot pe season 6 exista..... Quote
Xploid Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 La 18.03.2022 la 10:56, MuTechGuy a spus: Optiunea de two-hands de pe Setul Ancient Rave este pentru BK, RF foloseste doar RF Gloves. Nu exista item two-handed pentru RF. salut. nu exista ca nu vrei tu sa-l bagi sau nu exista in general? https://gyazo.com/b64106b93d47b5774236a20e909e53c4 Quote
MuTechGuy Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 RF-ul foloseste RF Gloves. Elfa foloseste arcuri.. etc. Eu deja am vb cu echipa daca sa bagam, dar acel set Rave a fost initial facut pentru bk inca din sezoanele cand RF nu era. S-a decis de catre echipa sa nu adaugam o arma two-handed pentru RF. Nu este vorba de incapatanare, totul se discuta si se decide in echipa inainte sa fie facut. Quote
Xploid Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 (edited) Acum 32 minute, MuTechGuy a spus: dar acel set Rave a fost initial facut pentru bk inca din sezoanele cand RF nu era. Setul Rave a fos introdus odata cu setul Vicious de la BK ( cand s-a bagat caracterul nou Rage Fighter ) Acum 32 minute, MuTechGuy a spus: RF-ul foloseste RF Gloves. Elfa foloseste arcuri.. etc. Mace si Shield mai foloseste Acum 32 minute, MuTechGuy a spus: S-a decis de catre echipa sa nu adaugam o arma two-handed pentru RF. Nu este vorba de incapatanare, totul se discuta si se decide in echipa inainte sa fie facut. ca a decis " echipa " sa nu bage Crystal Mace asta-i alta mancare de peste. dar cum a spus si mai sus @Yoshyyy, setul Rave pt RF este inutil dar OP pt BK ( la pve ) dar ca si raspuns la ce ai spus tu mai sus, initial exista arma 2hand pentru RF Edited March 26, 2022 by Xploid Quote