garrone02 Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Bună ziua LinkMania! Vin și eu cu o propunere, sper ca în locul potrivit !!! De dragul vremurilor bune, fiind un joc al copilăriei ( început pe 97d...ce vremuri....) , doresc sa deschid un nou server, dar am nevoie de ajutor. Sunt în căutarea unei echipe, cu care sa pot pune bazele unui server echilibrat, play2win. Ma gândesc ca serverul sa fie Season16 / 17. Asa ca... daca vrei sa faci parte dintr-un proiect nou și ai cunoștințele necesare pentru a dezvolta serverul ( pe partea de rezolvare bug-uri și etc ) aștept un mesaj privat, sau chiar un reply aici. Pe scurt, serverul va fi unul low xp Țin sa precizez, costul hostului, domeniul și etc sunt asigurate de mine. Quote
Zergyu Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Buna Garrone, Daca era un 97d puteai conta pe mine cu un cont in Dungeon la rare si unul prin Arena. ^_^ Mult succes! Quote
sdarius Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 te salut , ma bag si eu cu tine la proiect daca vrei... Sofronie DARIUS am pe fb . sau mesaj pe mail Quote