kamikazee Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Salut baieti. Majoritatea ma cunoasteti de pe San Andreeas MP, unde am activat multi ani alaturi de voi cu nickname-urile ingerul_decazut; inger; kamikazee. Avand in vedere faptul ca inca sunt pasionat de jocuri si mi-am dat seama cam tarziu ca pot exploata acest lucru. Totodata, am observat faptul ca multi jucatori care au activat "cot la cot" cu noi, azi au ajuns sa aiba dezvoltate canale foarte frumos lucrate, mi-am facut curaj si mi-am facut un canal de youtube unde momentan fac streaming cu jocul "BrawlStars". Stiu ca este foarte greu la inceput, dar credeti-ma ca pentru mine conteaza orice sfat si orice mic ajutor pe care-l primesc (subscribe/like pe canal). Maine, la ora 11.00, voi fi activ pe platforma YOUTUBE unde voi tine al 3 live. Daca vi se pare de interes si doriti sa-mi acordati o sansa, va astept pe canalul meu. #Momentan sunt in cautare de designeri pentru a gasi un cover bun si a rezolva si problema cu camera, dar ii voi da eu de cap https://www.youtube.com/channel/UCXzXPt8ZZfWGECda-FiECtg?view_as=subscriber 1 1 1 Quote
EmeriCk Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Salut, merge treaba nu gluma, inca n-am jucat jocul asta, dar vreau sa te intreb daca ai jucat Standoff 2 / Smashing / LOL ? Quote
kamikazee Posted August 29, 2020 Author Posted August 29, 2020 Doar LOL joc, de aproximativ 8-9 ani daca nu ma insel insa am pauze mari de la ultimele 3 sezoane. Am tras doar sa prind GOLD-ul pentru a primi skinurile victorious. Quote
Claudiu Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 La 28.08.2020 la 23:26, kamikazee a spus: Salut baieti. Majoritatea ma cunoasteti de pe San Andreeas MP, unde am activat multi ani alaturi de voi cu nickname-urile ingerul_decazut; inger; kamikazee. Avand in vedere faptul ca inca sunt pasionat de jocuri si mi-am dat seama cam tarziu ca pot exploata acest lucru. Totodata, am observat faptul ca multi jucatori care au activat "cot la cot" cu noi, azi au ajuns sa aiba dezvoltate canale foarte frumos lucrate, mi-am facut curaj si mi-am facut un canal de youtube unde momentan fac streaming cu jocul "BrawlStars". Stiu ca este foarte greu la inceput, dar credeti-ma ca pentru mine conteaza orice sfat si orice mic ajutor pe care-l primesc (subscribe/like pe canal). Maine, la ora 11.00, voi fi activ pe platforma YOUTUBE unde voi tine al 3 live. Daca vi se pare de interes si doriti sa-mi acordati o sansa, va astept pe canalul meu. #Momentan sunt in cautare de designeri pentru a gasi un cover bun si a rezolva si problema cu camera, dar ii voi da eu de cap https://www.youtube.com/channel/UCXzXPt8ZZfWGECda-FiECtg?view_as=subscriber M-am abonat la canal mult succes, DNB POWER! 1 Quote
Ethernul Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Acum 11 ore, kamikazee a spus: Doar LOL joc, de aproximativ 8-9 ani daca nu ma insel insa am pauze mari de la ultimele 3 sezoane. Am tras doar sa prind GOLD-ul pentru a primi skinurile victorious. Hai sa ne luptam in silver :))), te salut 1 Quote
kamikazee Posted August 31, 2020 Author Posted August 31, 2020 La 30.08.2020 la 0:25, Claudiu a spus: M-am abonat la canal mult succes, DNB POWER! multam, te pup La 30.08.2020 la 11:23, Ethernul a spus: Hai sa ne luptam in silver :))), te salut de 5 ani e situatia asa la tine :)))) 1 1 Quote
Ethernul Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Acum 12 ore, kamikazee a spus: multam, te pup de 5 ani e situatia asa la tine :)))) Din sezonu 2 o am 1 Quote
kamikazee Posted September 12, 2020 Author Posted September 12, 2020 Ne continuam mica serie de streamuri si episoade de gaming pe http://www.youtube.com/pinzitv . Va astept acolo, mi-am dat upgrade si am trecut si la GTA 5! Quote
kamikazee Posted June 2, 2021 Author Posted June 2, 2021 (edited) Multumesc...am mai evoluat putin, am depasit borna de 14.ooo abonati! Subscribe subcribe subscribe Edited June 2, 2021 by kamikazee 1 Quote
kamikazee Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 Incet, dar sigur, ne continuam ascensiunea spre 1oo.ooo de abonati ( probabil in 2-3 ani). Va astept cu un subscribe si un like pentru veteranul kamikazee https://www.youtube.com/channel/UCXzXPt8ZZfWGECda-FiECtg Quote