Guest alxandrei Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Salut! Am incheiat si eu un contract cu cei de la RDS ... Da inca nu au venit sa instaleze modemu si toate cele! ! Intrebare mea este Am inteles de la un prieten ca trebuie sa instaleze Kit pentru Modem! Am unitate CD bulita si nu cred ca o repar in urm doua trei luni Exista un Kit pentru Modem care trebuie instalat ca sa mearga netu ? :wacko: Multumesc Anticipat
JUANN Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Nu-ti trebuie nici un driver daca modenul o sa fie canectat la placa de retea. Iti trebuie drivere doar daca conectezi modemul prin usb, iar prin usb se conecteaza mai rar.
Guest alxandrei Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 mersi :) sper sa nu ma cableze prin USB
Kane Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 :lol: Chiar inainte de a-mi instala si eu RDS imi faceam griji fiindca atunci s-a intamplat sa mi se strice CD-ROM-ul care nu imi facuse nici o problema timp de 4 ani. Alexandrei daca ai placa de retea pe calculator atunci nu trebuie sa iti faci griji fiindca nu vor trebui instalate nici un fel de drivere pentru a-ti functiona modemul. In schimb daca nu ai placa de retea va fi instalat pe USB si atunci va trebui ca modemul sa fie instalat cu kit-ul de instalare de pe cd-ul modemului deci vei avea nevoie de unitate CD-ROM. P.S> Daca n-ai placa de retea imprumuta-te si tu de la un prieten de unitate CD pana iti instaleaza astia driverele.
alex Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Metoda cea mai utilizata(si cea mai buna) este aceea a conectarii modemului printr-o placa de retea 10BaseT sau 10/100BaseT. Placa de retea de cele mai multe ori nu necesita instalarea unui driver fiind recunoscuta de Windows. Conectarea modemului prin USB am observat ca se foloseste de cele mai multe ori la laptop-uri care nu detin o placa de retea incorporata. Daca ai placa nu ai de ce sa iti faci griji. Configurarea se face foarte usor , fara a mai uitiliza si alte drivere.
Guest alxandrei Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 multumesc de ajutor! Mai am o intrebare: Ce tre sa fac sa grabesc instalarea Netului ? ca luni am semnat contractu si au zis ca in cateve zile! Ce inseamna cateva zile ? :unsure:
titao Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Depinde . Conteaza fffff.mult din ce oras esti .Mie mi-au zis ca-mi instaleaza dupa o luna si jumatate si au venit dupa mai bine de doua luni . :(
VIRUS Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 dupa 2 luni ? ... cred k le dadeam cu netu in cap .... deci ... alexandrei ai de asteptat :D din cate vad cei de la RDS nu sunt prea seriosi
JUANN Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Daca ai avut curiozotatea sa citesti contractul ai vazut ca scria 30 de zile.
alex Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 de obicei in maxim 2 saptamani se rezolva (cel putin asa a fost la mine , in iasi dar acu un an si cand erau mai putin eventuali clienti).
Guest iwolffy Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Metoda cea mai utilizata(si cea mai buna) este aceea a conectarii modemului printr-o placa de retea 10BaseT sau 10/100BaseT. poti argumenta dc e si cea mai buna ? adica e cea mai buna pt. ca este cea mai simpla ca nu necesita instalarea driverului.. sau dc?