Jump to content
Guest brandimacher

De ce mi s-a inchis TOpicu?

Recommended Posts

Guest brandimacher
Posted

Sunt si eu din Oradea si stiu ca e trafic nelimitat pana in data de 2, abia ieri am aflat, dar de ce s-a inchis topicu referitor la discriminarea rds?

Stiu asta si ce confirma ca am vb cu multi din Tm.

Normal ca nu imi convine ca de la acelasi furnizor si la acelasi pret unii sa aiba 1 giga trafic si altii NELIMITAT TOT Timpu??????????/ :angry:

Guest brandimacher
Posted

care e faza? ca e oferta promotionala? de ce numa la ei? si pana cand e oferta promotionala? :ph34r:

Posted

Nu a aparut nimic oficial ca ar fi traficul necontorizabil de sarbatori. Ar fi frumos sa fie asa, din pacate in Bucuresti nu cred ca este, n-am incercat dar nici n-am auzit pe nimeni vorbind de asta. Se poate ca decizia de a face traficul necontorizabil sa fie luata la nivel local, adica seful RDS din Oradea a hotarat asta pt orasul lui, sefii din alte orase n-au vrut sa faca asta. Doar o supozitie bineinteles, nu stiu cum este organizat RDS-ul la nivelul de conducere.

Posted

Faza cu toate cele zise k se petrec in TIMISOARA este adevarata,yo sunt din TIMISOARA! :D

Dar stai linistit k viteza nu e chiar asa de mare cum crezi tu!Cateodata merge foarte bine si cateodata scade pana la 15 kb/s!!! :angry:

Posted

Voi inca nu v-ati prins ca pe forumul asta trebuie sa faci ciocu' mic referitor la rds ?Daca ai vre-o problema legata de conexiune se disociaza total de rds , iar in rest ii ia numai apararea .... :angry: Parca n-am fii clientii lor !

Guest brandimacher
Posted

ma hgz asa gandire inapoiata ai?

vad ca tie iti convine sa manaci rahat pt un pret la care altii manaca alteca mult mai bun.

si ca sa stii inca o data sunt din Oradea, si am trafic gratis pana in 2 dar ma deranjeaza de ce altii au alte avantaje mult mai mari si pt acelasi pret mai ales ca firma e aceeasi in toata tara si ar trebui sa aiba aceeasi politica fara discriminari.

Posted

Nu a aparut nimic oficial ca ar fi traficul necontorizabil de sarbatori. Ar fi frumos sa fie asa, din pacate in Bucuresti nu cred ca este, n-am incercat dar nici n-am auzit pe nimeni vorbind de asta. Se poate ca decizia de a face traficul necontorizabil sa fie luata la nivel local, adica seful RDS din Oradea a hotarat asta pt orasul lui, sefii din alte orase n-au vrut sa faca asta. Doar o supozitie bineinteles, nu stiu cum este organizat RDS-ul la nivelul de conducere.

Incearca sa dai un telefon... in arad ii nelimitat. Deci dupa Oradea, vine si Arad-ul

P.S. RDS s0x b0x0rz <_<

Posted

Linkmania= GAMING!

Pt RDS PROBLEMS : support@rdsnet.ro

Sau va duceti la sediu si depuneti plangeri sau sunati la Bucuresti sau OPC sau ce va mai da voua prin minte DAR NU PE LINKMANIA!

Pe cei care au posibilitatea sa va rezolvlve problemele NU II GASITI PE ACEST FORUM!

Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...