Alyx Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Descriere: Spoiler Șeriful "Little Bill" menține ordinea folosind violența atunci când este nevoie. Prostituatele din oraș se descurcă și ele cum pot. Însă la un moment dat una dintre ele este ucisă de câțiva cowboy. Nemulțumite de dreptatea făcută de șerif, prostituatele oferă recompensă pentru prinderea criminalilor. Această recompensă îl atrage pe tânărul pistolar "The Schofield Kid", precum și pe bătrânul ucigaș William Munny. Nota IMDb: 8.2/10 Gen: Dramă, Western Durata: 2h 10min Actori: Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman Regizor: Clint Eastwood Trailer: Nu mă pot numi un fan înfocat al filmelor western, însă Unforgiven este unul dintre cele mai bune filme ale genului vizionate recent de către mine. Clint Eastwood și Gene Hackman, două legende vii, care și-au jucat rolurile excelent fără doar și poate. Cu totul că Clint Eastwood este un actor genial, Unforgiven mi-a dovedit că nu se lasă mai prejos nici ca și regizor. Am iubit transformarea personajului lui Clint pe tot parcursul filmului. La inceput, el este un pistolar retras, dar pe măsură ce progresează filmul, se observă cum el aluneca pe panta râului, devenind ucigașul cu sange rece, necesar pentru această sarcină. Recomand filmului tuturor iubitorilor genului și nu numai, deoarece filmul este atât de bine realizat încât oricine ar ajunge să îl iubească. IMDb Quote