Alyx Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Anunțat în luna mai a acestui an, chiar înainte de lansarea lui Solo: A Star Wars Story, filmul Boba Fett urma să fie scris și regizat de către James Mangold. Anularea lui a fost confirmată în week-end chiar de președinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy. Spin-off-ul face parte dintr-o serie de filme de sine stătătoare din universul Star Wars începută de Rogue One și Solo. Deoarece evoluția modestă la box office a lui Solo nu a convins studioul, acesta se va concentra acum pe serialul The Mandalorian ce va fi difuzat pe canalul de streaming Disney și pe următoarea trilogie Star Wars, dezvoltată de David Benioff și D.B. Weiss. Este posibil ca vestea să îi fi luat prin surprindere pe unii fani, însă aceștia nu ar trebui să dispere. Acesta este un semn destul de bun pentru noile proiecte Star Wars și ar putea fi un semnal că mai multe filme originale și interesante sunt pe drum. Sursa #1 Sursa #2 Quote
The Wizard Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Poate am avut eu asteptari prea mari, dar Star Wars facut de Disney m-a dezamagit total. Mai ma duc la urmatorul si daca tot imi baga political corect pe anus, clisee de cand lumea imi vad de ale mele si aia e. Nu le mai dau bani pe filme naspa. 1 Quote