Alyx Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 (edited) Descriere: Spoiler Eddie Brock este un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință, care face experiențe pe o materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta, materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri. Nota IMDb: 7.1/10 Gen: Acțiune, Horror, Sci-FI Durata: 1h 52min Actori: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed Regizor: Ruben Fleischer Trailer: Venom a fost un film pe care am decis să nu îl urmăresc la cinema în urma criticilor acestuia, însă pentru mine duminica este destul de plictisitoare, așa că am decis să îi ofer o șansă. Filmul conține tagul "Horror" pentru nu știu ce motiv, pentru că doar horror nu a fost, chiar din contra, acesta conține foarte multe scene amuzante. Tom Hardy și Michelle Williams au jucat extrem de bine, cu mult peste așteptările mele, iar acest lucru nu poate decât să mă încânte. Recomand ignorarea criticilor deoarece ar putea să vă inducă în eroare, Venom este un film foarte bun care merită vizionat fără teama că este un dezastru. IMDb Edited October 7, 2018 by Alexx Quote