Guest Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Un copil de opt ani, a fost dus de martori la spital in stare de coma deoarece în tot județul Dâmbovița nu a fost nicio ambulanță disponibilă. Acesta suferise un accident si avea nevoie neaparata de interventia medicilor. În încercarea a de salva viața copilului, un șofer l-a transportat pe acesta cu mașina personală. A urmat apoi o discuție revoltătoare cu dispecerul 112: " – Eu voiam sa îmi preluaţi copilul de pe drum, să mi-l preluaţi de pe drum! Să-l salvăm! – Deci nu! Încercaţi să ajungeţi la spital! Să ştiţi că nu avem nicio ambulanţă disponibilă. – Eu de aia ziceam să-l fi luat, să-i fi dat primul ajutor mai repede! – Deci încercaţi să ajungeţi cât mai repede la spital, la Titu. – Vă daţi seama că încerc cât de repede. – Bine, mulţumim frumos pentru ajutor. " Copilul avea hemoragie puternică în urma accidentului. Acesta se afla în mașină alături de trei frați, în momentul impactului. La volan era fratele cel mai mare, în vârstă de 23 de ani. După ce înregistrarea a apărut în presă, Raed Arafat a cerut o anchetă. sursa Quote