DrgD Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 De cateva ori am patit ca la update-ul din Aprilie 2018 sa primesc BSOD (Blue Screen of Death) dupa ce ajungea intre 70 - 85%. Este un update destul de mare si folosind un HDD cu 7200 rpm dura cam o ora jumatate - doua pana sa ajunga in punctul de blue screen. Am reusit sa rezolv problema dupa cateva cautari pe internet. Aparent exista un conflict cu antivirusurile (nu stiu daca toate, eu folosesc Avast). Am si un laptop si un dekstop, la ambele folosind Avast ca si antivirus. Rezolvarea consta in dezinstalarea completa a antivirusului inainte de update. Aceasta solutie a functionat la ambele device-uri si cred ca ar fi bine sa afle si alte persoane de acest lucru inainte sa isi dea update, pentru ca e destul de mult timp de asteptat la update-ul acesta. Sper sa va ajute! Quote
HunorR Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Sunt sysadmin la o firma, am 56 de calculatoare din care 33 sunt cu win 10 pro. Nu am avut inca probleme cu update-ul dar noi folosim ESET Quote