JUANN Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Care este adresa de mail de la suprot tehnic? As vrea sa le spun ca-mi apare trafic aiurea, de exemplu azi 26 decembrie de la ora 0 pina la 8:00 mi-a aparut din ora in ora trafic 0.66mb la aceleasi ip-uri, iar in aceasta perioada calculatorul a fost inchis.
royo Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 http://www.rdslink.ro/contact.htm vezi coloana din dreapta, desi iti recomand mai bine sa ii suni la telefon, nu prea rezolvi multe cu emailul
BooM-retired Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Din cate am itzeles, este o eroare de la ei, ceva problema de afishare shi itzi arata in continuu ultimul trafic realizat inainte de acea eroare. Suna la ei (nu trimite mail) shi fa-le putin scandal!!!
Guest bogy Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Asa e. Sunt de acord cu ce s-a scris mai sus. Suna-i si intra mai tare in ei ca altfel nu prea ai sanse sa iti rezolve problemele! ;)
mazen Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Am mai discutat si eu problema asta cu cei de la tehnic si mi s-a spus ca sunt niste virusi care trimit pachete la ip-ul tau. Iti spun eu sigur ca traficul e din cauza unor atacuri din afara zonei unde traficul este gratuit, adica din alte retele sau alte tari(orase). Chiar daca ai calculatorul deschis tot realizezi trafic pt ca si atunci esti conectat la internet. Poti sa scoti si modemul din priza si tot o sa faci ceva trafic, macar bucurate ca e trafic extrem de putin, nu cum patesc altii cate 200MB/zi.
mazen Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Mie mi s-au contorizat 450MB cand am facut download de pe ftp.linux.ro si cand i-am sunat m-a intrebat ala unde am vazut eu ca nu se contorizeaza traficul de pe acel ftp. Pot spune ca e bataie de joc ce fac ei cu tot personalul necalificat intr-ale internetului dar ar fi bine sa nu mai discutam despre asta pe linkmania conform regulamentului ... Cum spuneam mai inainte, trebuie sa ne bucuram daca traficul nerealizat de noi este <100MB/luna desi ar trebui sters acel trafic. Data viitoare folositi si voi functia search de pe forum ca s-au mai discutat aceste treburi
JUANN Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Am sa le fac scandal daca se mai intimpla asa, nu ma deranjeaza in mod deosebit ca am trafic 5mb in plus, dar ce o sa ne facem daca o sa fie trafic mai mare (a se citi sute de mega). Eu nu vad ce virusi pot fi cind ip-urile la care am realizat traficul cind calculatorul era inchis sunt de la chip.ro si yahoo.com, inclin sa cred ca e o problema la rds sau poate e o noua politica sa facem trafic neaparat in fiecare zi :( :(
BooM-retired Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Dupa cum ti-am spus, tu nu faci trafic real, este doar o problema de la RDS (orice ai face itzi arata continuu ultimul trafic realizat - nu este nici un virus). Suna-i shi spune-le, shi dak nu te cred zi-le ca nu eshti singurul care pateshte asta.