Jump to content
Guest gamer53

Help!

Recommended Posts

Guest gamer53
Posted

Am o problema. Firewall-ul tot imi zice ca mai multi ip-uri (eu am vazut 2-3) (de la rds) (nu stiu cum) imi face portscan. ce este aceasta? ce pot sa fac? Va rog sa-mi ajtuati! mersi

Posted

Asa imi face si mie dar stai linistit!

Si pe mine ma scaneaza astia de la RDS!Din Brasov,Timisoara...nu stiu care ii faza!

Dar presupun k putem avea incredere ii ei! :P

Posted

Pe mine ma scaneaza zeci pe anumite porturi, de obicei 135, 137 si 445, din diverse locuri, atat RDS cat si din alte tari (Oman, Irlanda am gasit cand am avut curiozitatea sa caut niste detalii). Nu ai ce face, important e ca firewallul opreste aceste chestii. Oricum asemenea scanari se numesc internet background noise, multe nu sunt actiuni intentionat rauvoitoare catre tine, ci pur si simplu scanari automate... Eu am oprit firewallul sa ma mai anunte la orice chestie. Daca te inspaimanta rau, poti sa tragi toate patchurile de securitate pt XP si IE de la Microsoft ca sa fii sigur ca vulnerabilitati pe diverse porturi nu mai pot fi exploatate.

Posted

Off topic:

Sunt chiar sarac, credeti-ma pe cuvant. In Oman am fost la niste rude, eu stateam in Damasc - Siria :) (vreo 6ani am stat acolo), acum ma aflu in Craiova - Romania din iulie 1994. Mai am 6 luni si termin facultatea, dupa aia poate o sa am si eu niste bani ...

Daca aveam bani, aveam si o teava de 2Mbps :rolleyes:, acum am un abonament de kko de 9$ si ping 150-200 in quake 2 (nu am virusi sau adware) :lol:

Mi-a mai spus fosta mea prietena ca ea n-are nici macar 1/2 din banii mei (era inversa treaba) atunci cand a vrut sa ne despartim :( (ce motiv de kko), asa ca daca nu ma mai suportati macar fiti si voi mai directi :lol:

On topic:

Mi-au scanat si mie altii de pe rds porturile ip (nici nu e de mirare).

Daca le trimit un mail alora de la rds o sa rezolv ceva pt ca am vazut scris clar undeva prin contract ca nu e voie cu asa ceva?

Vreau sa le arat fraierilor ca sunt mai "jmeker" decat ei B)

Poate o sa-mi mearga si mie netu mai bine dupa aia ... :rolleyes:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...