Guest tntthekiller Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Sal all you happy people !! Sunt din Rm. Valcea shi sunt nou pe-aci. Poate sa-mi zica shi mie careva ce e cu hub-ul ala (DC++), ce trebuie configurat, ce program imi trebuie, etc, Am cautat prin forum shi am gasit un anunt in care se zice ca este unu pe Valcea. Va multumesc !
Drumuzik Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 pai iti setezi sharu..cati giga vrei sa pui! dupa aceea sloturile acoradate, nickul si..daca esti pe cablu ti-l setezi pe cable(passive) si cam atat...spor la down...program tit trebe numa dc++ :P
L00KY Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 da exact faci setarile pe care leo zis si drumuzik....numa ca poti folosi shi revconnect....e cam la fel....shi e pt acelashi lucru' :D
nwradu Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 De ce sa se puna pasiv? Daca e omul pe Cablelink, si banuiesc ca e, se pune activ ca are ip routabil. Pasiv te pui doar fortat cand nu ai alta solutie si suporti consecintele... Ai nevoie de un program, fie DC++ fie oDC, in care iti setezi un nick de genul [Ro][VL][RDS]tntthekiller, bagi in share ceva de calitate (muzica, filme, jocuri) probabil peste 5 GB in total, si te conectezi la hubul ala. Ca sa te conectezi ii iei adresa, intri in DC++ sau in oDC in Public Hubs, si in partea de jos ai Manual connect address sau ceva asa, bagi adresa hubului si asta e. Cand intri pe un hub sa citesti cu atentie mesajele de conectare si regulile ca sa stii ce ai voie si ce nu ai voie sa faci.
Guest doctorlove Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Am o intrebare intrebatoare: - Am IP-ul de la hub-ul din orasul meu (AR) am setat toate prostiile iar cand dau "search" nu imi gaseste nimic, nici o activitate. - FireWall-ul zice ca am trafic (ZoneAlarm Security Suite version:5.5.062.004) - De ce nu imi gaseste nimic???
Guest loco4ever Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 tntthekiller , sunt 2 hub-uri pe VL: dchub.vlnet.ro si boacane.no-ip.com. DC-ul il iei de aici de la Downloads Internet. La setari pui nick-ul, dir-ul unde sa downloadeze, si dir-urile cu share.La Favorites pui hub-urile unde sa se conecteze.