The Guardian Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 desi sunt nou pe aici stiu ce inseamna un administrator de site si mai stiu k treb sa depui si o groza de munca ca totul sa fie ok, asa k e greu sa te desparti de un lucru la care ai lucrat atat, so come one everyboby let give kiz, some apreciation for what he did , i 4 one respec u kiz si iti urez mult noroc incontinuare. Acum urmati voi....let see what u got to say!
rats Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 theard la abureala. anyway... bye KIZ. Mai mult noi nu putem facem, desi el a facut totul pentru noi. Viata-i o curva.
erty Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Viata-i o curva. Daca viata`i cu*va ..Fu*e`o :huh: Asta este.. noi nu avem ce sa facemm. doar sa multumim lui KIZ tot ce areusit sa faca ptr noi. Iti doresc toate cele bune KIZ ;)
mazen Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Good bye :( , si speram sa te mai vedem pe forum
Kane Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Bah da incetati odata cu threadurile astea patetice, bineinteles ca tuturor ne pare rau ca pleaca KIZ dar nu mai faceti atata caz din asta numai sa vada lumea cat de interesati sunteti.
Sicone Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Bah da incetati odata cu threadurile astea patetice, bineinteles ca tuturor ne pare rau ca pleaca KIZ dar nu mai faceti atata caz din asta numai sa vada lumea cat de interesati sunteti. 100% de acord cu tine...dar totusi de ce pleaca kiz?Nu am apucat sa citesc toate threadurile in legatura cu acest lucru.
VIRUS Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 KIZ d c nu ne spui si noua ?? d c pleci ? care este motivul ?
M1nDH4cK Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Daca ar fi vrut sa va spuna ar fi facut-o deja. Thread inchis.
KIZ Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Nu stiu motivul real al plecarii mele, deci nu are rost sa ma mai intrebati "de ce plec, de ce plec". Daca as fi fost eu cel care ar fi hotarat sa plece v-as fi spus de la inceput motivul pentru care plec. Este totusi posibil ca in cateva luni de zile sa ne intalnim din nou, pe un nou site de jocuri, romanesc, orientat foarte mult spre jocurile multiplayer. Nu este o promisiune ci doar o posibilitate. Ii las cuvantul bunului meu prieten powersurge. Puteti inchide topicul maestre! ;)