Jump to content
KIZ

Link Mania

Recommended Posts

Posted

Vad si aud pe dracu...

In fond si la urma urmei cine suntem noi? Fraierii aia care isi platesc abonamentul si nu merita nimic in schimb, nu?

Posted

--- am scos mesajul pe care il postasem pentru ca foarte unii dintre cei care au postat aici au inceput sa abereze (tzestos,virus_luci,etc). totodata, pareti a fi genul care exagereaza, povestesc si repovestesc pana fac din viata omului un mare kkt ---

--- faptul ca plec de la Link Mania nu e o tragedie si nu am postat pe forum ca sa ma plang ci ca sa va dau un mesaj de atentie. ca daca nu va apucati sa le dati mail-uri, telefoane, etc, sa dea restart la servere... nu o sa o faca nimeni. e treaba voastra ce interpretati de acum inainte. la revedere. ---

Guest Maniacii_IcemaN
Posted

Imi pare rau ca pleaca KIZ...sincer....cand ii ziceai ca ai o problema...se chinuia pana reusea s-o rezolve <cel putin cu mine a fost asa>...sper sa te mai vedem si prin jocuri...poate la un moh...:D sau la un CoDUO . . .

si scuze pt mesajele tip SPAM trimise prin messenger cand erai ocupat.....da' acum ca esti mai liber unpic te adaug iar in lista :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...