Jump to content
KIZ

Link Mania

Recommended Posts

Posted

Kiz ne vei lipsi. Ai facut multe pentru linkmania si vreau doar sa mentionez ultimele 2 realizari: concursul de cod masters si serverul de jedi academy. Sper sa nu ne parasesti in totalitate si sa ne intalnim pe forum si pe servere.

PS: virus_luci, had10 are dreptate.

Posted

mda, inca o mostra de "inteligenta" extrema din partea randuitorilor rds

Au sa opereze o extractie de suflet si minte din trupul linkmania si se asteapta ca acesta sa supravietuiasca ba chiar sa obtina randamente superioare.

OAMENI BUNI TREZITI_VA LA REALITATE !!!!! FACETI EXPERIMENTE CE POT AVEA UN IMPACT NEGATIV MAJOR.

KIZ, AD ASPERA PER ASTRA

Posted

DEsi sunt nou aici din spusele baietzilor cred ca ai fost super-tare. ;) ;) si acum cred ca ar fi corect ca toti cei care te-au deranjat sa isi ceara scuze fata de tine. Se pare ca ai fost un tip super-calumea.I am sorry for you. sper ca daca o sa ramai pe link :( :( mania sa ne cunoastem mai bine.Imi pare rau sper sa mai revii o data pt noi :(

Posted

fratilor .... mai avem 6 ore si 15 minute pana la "marele impact" = sosirea viitorului coordonator linkmania .... KIZ toate cele bune ... si succes ....

Toti iti multumim pt ce-ai facut pt noi ... bucurati-va cat mai e KIZ coordonator :))

Posted

fratilor .... mai avem 6 ore si 15 minute pana la "marele impact" = sosirea viitorului coordonator linkmania .... KIZ toate cele bune ... si succes ....

Toti iti multumim pt ce-ai facut pt noi ... bucurati-va cat mai e KIZ coordonator :))

ehh crezi ca lucreaza cineva pe 1 ianuarie ? :lol:

eu nu prea cred :|

Posted

Luci esti membru pe forum de o luna si 4 zile asa ca nu stiu ce te agiti atata cu problema asta. O traiesti cu atata intensitate de zici ca ai fi frate cu KIZ si suferi mai tare ca el. A facut omul o treaba excelenta, era mereu prompt in raspunsuri si rezolvarea problemelor, dar asta e... nu e decizia noastra, nu te mai agita atata. Ce vrei, sa vina noul coordonator sa-ti stranga mana personal? Lasa omul in pace, ca e duminica si 2 ianuarie. Nu e ca fara el nu merge nimic pe Linkmania si e vreo urgenta. Si chiar cand va aparea sa se prezinte, crezi ca o sa-si afiseze CV-ul pe forum? Probabil o sa zica "salut, sunt X" si gata, tu in schimb parca te-ai astepta sa-ti zica si marimea de la pantof.

Posted

Chiar vroiam sa zic ca am inceput sa-l vad pe KIZ mai des in serverul de CS. Culmea e ca mereu parca intra pe dinoiceworld, zici ca are optiunea "alert me when this map is played" activata :D Si mereu da la vot trei harti diferite, si toate marfa, asa ca toti de pe server aleg cam in proportii egale fiecare harta si deci nu iese nici una castigatoare...

Posted

:ph34r: is curios, cand o sa vina nou' sef, cati o sa-l pupati in fund B)

o sa faca un thread de genu: noua conducere linkmania or smth, si unii, dupa ce zic ca, kiz o fost cel mai bun si nimeni nu poate sa-l inlocuiasca, o sa-l pupe in cur cu chestii "SAL! ASL PLS! CE MAI FACI!!! AM SI EU O PROBLEMA!!! PARI SIMPATIC! SPER SA FACI TREABA BUNA, NU CA ALA DE DATA TRECUTA, CUM NAIBA L-O CHEMA' CA AM UITAT"...

sa fim seriosi fratilor. atunci o sa vedem cu adevarat care sunt oamenii care l-au respectat ep kiz... si singura modalitate sa-l respecti pe kiz, ii sa-i respecti succesorul, si sa nu faci discriminari or smth. Vreau sa fiu primul care-i ureaza bine venit, si sa nu scada din popularitatea site-ului, si din influenta care o are asupra multor oameni. Restu.... ii treaba lui. Asa ca, sa pregatim masa, si sa vedem cine-i Iuda.

Posted

Luci esti membru pe forum de o luna si 4 zile asa ca nu stiu ce te agiti atata cu problema asta. O traiesti cu atata intensitate de zici ca ai fi frate cu KIZ si suferi mai tare ca el. A facut omul o treaba excelenta, era mereu prompt in raspunsuri si rezolvarea problemelor, dar asta e... nu e decizia noastra, nu te mai agita atata. Ce vrei, sa vina noul coordonator sa-ti stranga mana personal? Lasa omul in pace, ca e duminica si 2 ianuarie. Nu e ca fara el nu merge nimic pe Linkmania si e vreo urgenta. Si chiar cand va aparea sa se prezinte, crezi ca o sa-si afiseze CV-ul pe forum? Probabil o sa zica "salut, sunt X" si gata, tu in schimb parca te-ai astepta sa-ti zica si marimea de la pantof.

scuzati-ma inteligentza pamantului . . .

sunt si eu curios .... veteranule

Posted

scuzati-ma inteligentza pamantului . . .

sunt si eu curios .... veteranule

Scuteste-ma de ironie ca nu te face sa pari mai interesant. E o limita si la curiozitate si tu ai trecut-o de mult si ai ajuns in teritorii noi...

Posted

5 ianuarie:

server Jedi Academy - down;

server Call of Duty - down; (doar ala de la ct care e gol tot timpul merge)

servere CoD: United Offensive down;

still counting...

Intrebare: vede/aude cineva?

Posted

Serverul de COD din cta e gol pt ca nici draq nu poate intra pe el, nici macar cu cdkeyuri originale.

Linkmania sucks without KIZ !!!!!!!!!!!!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...