Jump to content
KIZ

Link Mania

Recommended Posts

Posted

Salut,

Din pacate (pentru unii) sau din fericire (pentru altii) incepand de pe data de 1 ianuarie 2005 Link Mania se va afla sub aripa ocrotitoare a altcuiva - habar nu am in acest moment cine.

E un moment bun pentru cei care stiu ca au gresit sa isi indrepte greselile si sa nu le mai faca pentru a nu primi din nou ban-uri pe serverele noastre. E un moment bun pentru intreaga comunitate Link Mania sa ia pozitii si sa isi ceara drepturile. Sa ceara noi servere de jocuri, sa ceara rezolvarea problemelor pe care eu nu le-am rezolvat nici pana acum, sa ceara orice isi doreste - pentru ca timp de cateva luni de zile se vor face progrese vizibile.

Ca un sfat, pentru toti aceia dintre voi care doresc sa se implice, stresati-i si pe viitorii coordonatori Link Mania cum uneori m-ati stresat pe mine pentru ca ati facut o treaba buna. Putin de la voi + putin de la vRazvan, Miri, Edwy + putin de la toti cei care au stat in spatele serverelor din tara si le-au asigurat functionalitatea (persoane care nu au scris pe Forum) + putin de la clanul Maniacii care intotdeauna a fost alaturi de Link Mania + putin de la cei pe care am uitat sa ii mentionez + putin poate si de la mine; cred ca am reusit sa strangem ceva. Am reusit sa inchegam un site, un forum, o comunitate; am reusit sa organizam impreuna concursuri, am reusit sa administram zeci de servere impreuna si nu in ultimul rand, am reusit sa ne distram.. pentru ca la asta se rezuma totul: sa ne distram si sa ne simtim bine impreuna.

Sper ca tot ceea ce s-a realizat bun va servi drept baza pentru ceea ce se va cladi de acum incolo peste acest serviciu. Iar datoria de a va asigura de acest lucru va va ramane voua.

Sarbatori Fericite si un An Nou plin de realizari, in primul rand pentru fiecare dintre voi si nu in ultimul rand pentru Link Mania!

Posted

Desi sunt nou pe Linkmania imi permit sa imi exprim opinia:

Realizarea acestui site impreuna cu serverele pentru jocuri, concursuri, forum... in doua cuvinte "comunitatea linkmania" este o dovada ca si in Romania exista servicii de calitate in domeniul IT. Linkmania este o sursa de informatii, loc de intalnire in care nu conteaza varsta, culoarea, religia sau sexul ci doar ce ai in cap, teren de joaca si biblioteca de soft totul GRATIS pentru abonatii RDS.

Eu nu am decat cuvinte de lauda la adresa celui care s-a ocupat de intretinerea Linkmania pentru ca a facut o treaba buna, dand dovada de seriozitate maxima in rezolvarea problemelor si simtul umorului necesar pentru a destinde atmosfera.

Nu pot decat sa sper ca succesorul lui KIZ va continua pe acelasi drum.

P.S. KIZ eu iti doresc Sarbatori Fericite si succes in continuare.

Edit: P.S.S. Oricum vei ramane moderatorul cu cel mai cool avatar. :D

Posted

KIZ multumim pt toti ce ai facu pt noi...chiar daca te-am stresat uneori si iti urez bafat si tot ce-i mai bun pt u si ce iti doresti...we will miss u...mai da pe la noi!!! ;) :D :lol: cu respect DRUMUZIK

Posted

KIZ, ne vei lipsi, dar sper sa te vedem in continuare pe forum chiar daca in postura de user obisnuit. Iti urez sarbatori fericite si un an nou excelent si iti multumesc, cred ca si in numele multor altora, pentru treaba excelenta pe care ai facut-o pe acest site si munca depusa pt imbunatatirea lui.

Posted

pacat ca pleci kiz,o sa ne lipsesti!speram ca cine o sa ti ia locul o sa tina linkmania macar la acelasi nivel!!!craciun fericit,an nou fericit,sanatate,ca i mai buna decat toate,si sa v aduca 2005 ceva mai mult decat 2004!!LA MULTI ANI tuturor!! :D

Posted

KIZ...yo nu am apucat sa te cunsoc pentru k sunt nou pe LINKMANIA!Dar dupa spusele celorlalti mi-am dat seama k esti un baiat de treaba si iti urez SUCCES in continuare,un an nou fericit si multe realizari in continuare!

Guest NwO.Ryva
Posted

:o :angry: da dc trebuie sa plecati??????? :((( nu e drept.......... :(

v-ati facut treaba mult prea bine.....v-ati implicat toti mai mult decat trebuia.......nu am cuvinte......dc trebuie sa va schimbe acum cand toata lumea va cunostea si stia la cine sa apeleze??????? ne poate da cineva vro explicati???

Oricum Sarbatori Fericite si tot ce va doriti!!!! sper sa nu dispareti de tot de pe linkmania :(

Posted

lol Ryva ... fiecare pleaca unde e mai bine .... , tie daca ti s-ar da o oferta mai buna ... tu ai accepta - o ?

.... oricum cred ca despre asta e vorba ... nici nu se discuta alta ... la ce coordonator bun e KIZ :( pacat ca a plecat ..... speram sa mai treaca pe aici :D .... Succes in contiunuare si sarbatori fericite

Posted

KIZ - si eu sunt nou pe aici - imi cer scuze k te-am enervat ... mi-am luat si un avertisment de la tine ...sper sa te duci undeva unde este mai bine pentru tine .... sper sa mai stai pe aici pe forum ... oricum sunteti o echipa super tare ... este un site foarte complex si sper k asa sa ramana si dupa ce va veni urmatorul Coordonator Link....numai bine ...... Sarbatori Fericite....tuturor .....

serverele de counter sper k nu o sa dispara :) .... Pa si Sarbatori Fericite ....

Posted

Sa speram ca linkmania nu va ajunge ca linux.ro(fara admin). Succes in continuare KIZ .

Sarbatori fericite si La multi ani!!!

Sa speram...desi imi pare rau de linux.ro. :(

KIZ poate ne poti lamuri cine vine nou la carma linkmania...

BTW: De ce pleci? E vorba de-o promovare?

Posted

BTW: De ce pleci? E vorba de-o promovare?

Nu, nu e vorba de o promovare. :) Nu stiu cine o sa se ocupe de Link Mania dupa plecarea mea. Probabil ca o sa vina sa se prezinte aici pe Forum.

Posted

care e motivul plecarii tale ?

nu cred k vrei sa pleci asa de buna voie ?

spune-ne si noua sa stam linistiti ... dak e vreo promovare ceva e super ... dar zi-ne . . . probabil k unii moderatori stiu . . . oricum o sa ramai in inimile noastre :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...