Guest Grim_R3ap3R Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Prin intermediul acestui post vreau sa imi cer scuze celor pe care i-am suparat sau le-am vorbit urat in cursul acestui am in care m-am apucat de Call of Duty !!! Asa ca..... SCUZE FRATILOR !!!!!! :P
Guest Grim_R3ap3R Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 MS, MS :P Nu de alta dar sa nu se inteleaga ca sunt vreun inganfat sau altceva !!! B)
cata Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 hmmmmmmmm cred mai multa sansa sa-ti cer scuze e sa te intalnesti cu ei personal sa vorbesti cu ei :lol:
boul Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 LOOOOOOOOOOOOOOL Grim_r3ap3ru' da... unde ai vazut tu "moartea"(adik aia cu coasa :lol: :lol: :lol: ) sa ishi ceara scuze ? :lol: :lol: :lol: (faze de alea de genu: Bula era pe moarte shi moartea catre el: Scoala-te maaaa ca eshti greu... sau Bula era pe moarte shi moartea: ASha bula, nu te oprii... ashaaa...) Una peste alta, am vrut sa fac shi io o gluma... asha ca fratzilor cei care s-au simtzit ofensatzi de ceea ce am scrisz io vreodata pe forum sau in jok, o gluma "buna" nu se contreaza cu un raspuns de 2 lei de genu "cine te crezi" ... Eu ash zice ca la o gluma se raspunde cu alta mai buna(normal, daka e gustata)... (JEDI)Chewbacca :blink: