Caleb Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Salutare! Stii cineva vreun program care sa ma ajute sa schimb imaginea folderelor cu imaginile cu care doresc eu! :P Acum multi ar fii tentati sa ma trimita la optiunea CUSTOMIZE si sa selectez icoeanele pe care le vreau! Eee...aici e problema...nu asta vrea! Si mai ales ca la anumite directoare nu poti sa le faci nimic (ca asa a decis Microsoft)! Oricum...sper ca m-ati inteles ce vreu! Astept sugestii! 10x 2 all
nwradu Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Programe de tweak care poate ar face asta: TuneUp Utilities, XPTools, TweakNow Power Pack. Dar nu stiu daca au ce vrei tu.
Heroine Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Cel mai bun program care face treaba asta e IconPackager de la Stardock. Cu asta poti schimba usor toate iconurile si poti downloada pachete intregi de iconuri care iti pot inlocui tote iconurile din sistem.Sau TuneUp Utilities care face cam acelasi lucru dar care nu are atatea optiuni si e dedicat in mare parte optimizarii sistemului de operare.Oricum iti recomand si TuneUp Utilities pe care il gasesti de downloadat aici http://katz.ws/?q=tuneup
The Guardian Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 iti iei frumusel o versiune de styleXp ( prop mea StyleXp 2.16) si cu asta basta poti sa iti schimbi aproape toata infatisarea la windows Xp , de la iconite , ferestre pana a bootscreenu (de la inceput cand iti intra in windows) si pt down de skinuri de windows go to www.theamexp.org o sa gasesti aici tot ceti doresti :D try it no sa regreti B)