Guest Nati Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 sunt nou in acest loc si am mai multe intrebari si as avea nevoie de ajutor... miam bagat cablu rds si sunt din arad 1 daca donwlodez ceva de aici atunci se pune la trafic? 2 am incercat sa donlodez ceva si nu ma lasa dau downloadeaza acum si nu mere 3 ce program imi trebuie pt a face trafic gratuit cu ce din orasul meu? as fi foarte recunoscator daca as primi raspuns la aceste nelamuriri multumesc mult
alex Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 daca aveai macar intentia de a citi pe forum observat ca acteste intrebari au mai fost puse de 100 de ori. 1. nu se contorizeaza(adica nu se pune la trafic) nimic . nici din sectiunea download , nici serverele de jocuri , nici sectiunea live. 2. daca ai google tolbar , ie 6 cu service pack 2 (xp) , mozilla atunci cand downloadezi se deschide un pop up acesta este blocat de browser... am explicat recent cum sa faceti sa nu mai blocheze acel pop-up. 3. cu DC++ ,oDC , strongDC pe hubul din orasul tau ;)
rats Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 1. nu se contorizeaza(adica nu se pune la trafic) nimic . nici din sectiunea download , nici serverele de jocuri , nici sectiunea live. I wouldn't say that if I were you :P
alex Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 da stiu te referi la serverul de cod bucuresti 2 , jedi academi care au acelasi ip. o sa se rezolve(speram :P )
Guest Nati Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 bun mersi fain ca miai raspuns chiar daca sa mai vb....eu am cautat dar tot raspunsuri vagi am vazut... asa sa mai intreb ceva...cum imi setez DC++ nu zi sa ma duc la hep ca am fost si nu am gasit....si sunt din arad si nu stiu cum sa caut hub din orasul meu pt ca nici nu stiu ce ii ala ..te rog raspundem si la intrebarea aste....si inca ceva ...cum se foloseste dc++.........as fii foarte recunoscator daca miati raspunde
silviuopris Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Tot la help exista shi FAQ Acolo chiar gasesti tot ce trebuie sa stii
Guest doctorlove Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 In DC++ dai File -> Settings si iti apare o fereastra in care iti bagi ce "nick" vrei sa ai, e-mail (optional), desctription (optional), Connection Type : aelgi - "cable"] Connection settings bifezi "active" si iti bagi IP-ul tau scris pe partea inferioara a modemului. Dai OK Apoi dai ctrl+Q si bagi adresa: 81.196.93.77:4012 -> OK si el te conecteaza. B) silviuopris: am fost si eu la FAQ si nu am gasit IP-ul hub-ului din ar.
VIRUS Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 sunt deja 50 de threaduri despre dc++ nwradu v-a explicat de v-a omorat
nwradu Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 M-am saturat si eu de intrebarea asta, culmea e ca deschizand oDC sau DC++ poti sa dai Help > FAQ si asta e. In plus, pe hubul cityedge.mine.nu:9000 (disponibil pt toata Romania in afara de Evolva) scriind comanda +newuser sunt alte chestii interesante pt cei care abia incep sa utilizeze DC++. Am vazut o chestie interesanta pe forumul de la winamp. Un thread in care erau linkuri catre alte threaduri, in care erau explicate, detaliate sau rezolvate probleme care apar foarte des. Si daca mai vine unul sa intrebe despre huburi, dc++, torrent, contorizare, radiouri, servere, si alte chestii care apar frecvent pe aici, sa-i poti zice citeste threadul ala ca gasesti linkul catre raspuns...