silviu_alexxx Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 in sf am shi yo o problema am un antivirus ( norton 2004__fara reclama __ ) shi virus definitzion e din iunie __ antica __ am vrut sa fac update la definiti-on shi dupa ce sta 3 sec sa se incarce imi zice ca nu sunt conectat la net( ce chesthie ) asha ca pllsssssssssss help multumesc anticipat
nwradu Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Nu te pot ajuta cu problema ta, dar iti recomand sa treci la Kaspersky Anti-Virus 5. Faci update zilnic, vede orice virus, scaneaza si scripturi html, ocupa sub 10 MB de memorie (comparativ cu NAV care te socheaza cu cate memorie poate sa consume), si este foarte bun in general.
BooM-retired Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Daca ai NAV incearca sa intri pe pagina lor (www.symantec.com - nu se poate sa ii zic site-u far' sa fac reclama - cu toate ca nu vreau), shi ia-ti de acolo de la Download ultimul update manual (nu incerca cu Live Update).
silviu_alexxx Posted December 19, 2004 Author Posted December 19, 2004 in primu rand___ e naspa rau de tot ca nu imi intra pe site-u lor pur shi simplu nu se incarca folosesc opera brwoser ( fara reclkama ) shi cand ii dau imi dispare bara de unde sa incarca site-u shi nu zice nil shi casa incerc alt antivirus nu sthiu de unde sa yau altul ( free )
The Guardian Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 mane uita de norton antivirus iti ocupa mult din memorie si daca nu ai versiunea din 2005(a.k.a Norton Antivirus 2005- fara ref la produs-) chiar nu are rost, mai bine te duci frumos la sectiunea download de pe linkmania from internet -> securitate -> firewall-> si iei frumusel zone alarmu vezi k e o versiune free.... :D so parerea mea ...acu tu faci cum vrei! :rolleyes:
crazy19 Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Free AntiVirus: 1.AVG Free Edition 2.AntiVir Personal Edition ;)
VIRUS Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 kaspersky 4.5.0.9 rulez ... este foarte bun .... scaneaza in permanenta fara a consuma mult ram .... mai rau este cand dai scan .... update .... halesc o grama de memorie .... scaneaza paginile de net .... tot .... si scoate un sunet shmecher rau cand gaseste virusi :D sau tentative :D ..... hai k ma duc sa dau update :D :(
Guest phych Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Cate bordeie atea obiceie!!! Eu am NAV 2003 + ZoneAlarm si sa mor daca am probleme :ph34r: :blink:
silviu_alexxx Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 thanks all am scapat de virus cu kaspersky 4.09 (cred) dar mi-a facut shi ala nuishte probleme de m-a rupt in primu rand l-am doawnladat shi era trial y-am fct update shi am scanat calc in safe mod ( ca windowsu nu may mergea in normal mode )___ in sf am scapat de virushi( 33 de virushi diferitzi_ 496 de fishiere infectate_ 350 sterse cam asha ) dar windous-u mere ffffffffffff greu adik dak dadeam ctrl-alt-delete shi stateam 4 minute si 32 de sec sa-mi apara ( am cronometrat :D ) asha ca nush mie nu-mi place ca ,,,, ocupa multzi rami( dar am scapat de virushi :P ) asha ca thanks all din nou