Jump to content
rats

Linkmania: Tips & Tricks

Recommended Posts

Posted

Cateva smecherii de pe Linkmania.

Daca nu vrei sa te logezi in prima pagina pentru ca n-ai chef sa-ti scrii username-u, poti da click pe sectiunea Forum, si acolo apari logat... mai departe te poti duce la play on-line... quick, simple si ingenios. :D

De asemenea in momente in care forumu' ii "aglomerat" poti avea surpriza sa nu ti se incarce site-ul, cum poti vedeai in ACEASTA POZA. Foarte greu se poate ajunge la asta, doar de 2 ori am incercat :blink:

Poate nu-i ceva nou, dar poti sa intri pe serverele de jocuri urmand link-uri directe

Exemplu: http://www.linkmania.ro/activex/call-of-du...=28961&user=XXX

Unde XXX este numarul specific userului tau...

Daca mai stiti glitch-uri, tricks or whatever... dati mai departe B)

Posted

hai sa clarific niste lucruri.

1. partea cu logarea din forum nu merge decat daca ti-ai activat "logarea la fiecare vizita".

2. nu vad ce trick ar fi.

3. in curand nu va mai merge decat daca esti intr-adevar logat pe site.

Posted

Si eu fac la fel cand ma loghez pe site. Nu vad de ce ar trebui scos afara acest mod de a te loga. Cred ca tuturor ne e lene sa ne tot scriem nick-ul si pass-ul (desi in unele browsere exista optiunea de a le salva si afisa la fiecare intrare).

In schimb ar fi mai bine daca s-ar putea implementa un sistem de auto-logon.

Posted

Eu nu cred ca pe Linkmania sa existe Tips & Tricks ( e doar un site, nush cu ce s-ar putea deosebi de alte site-uri ;) ).

Tips & Tricks = generalitati in cazul site-urilor, nicidecum ceva individual.

Deci :P

Posted

Eu nu cred ca pe Linkmania sa existe Tips & Tricks ( e doar un site, nush cu ce s-ar putea deosebi de alte site-uri  ;)  ).

Tips & Tricks = generalitati in cazul site-urilor, nicidecum ceva individual.

Deci   :P

dupa cum o sa vezi mai jos... exista.

Chiar daca suna ciudat Tips & Tricks la un site... unele exista... poate n-am ales bine combinatia de cuvinte... puteam zice "Chestii pe Linkmania"... :blink:

Asa... deci, alexpx, mi-a atras atensia cu urmatorul lucru:

diablo2.JPG

Linkmania exista din anii "70 :lol:

Posted

hai sa clarific niste lucruri.

1. partea cu logarea din forum nu merge decat daca ti-ai activat "logarea la fiecare vizita".

3. in curand nu va mai merge decat daca esti intr-adevar logat pe site.

dak intrii direct pe http://www.linkmania.ro/forums se logheaza automat .... cel putin asea e la mine ;)

si ink merge :)

Posted

virus luci tu iarasi ai inceput sa dai in sf-uri??? crezi ca kiz nu stia ce vorbeste???

bai omule ca sa vezi ca postezi doar de dragu de a posta da log out de pe forum si mai logheaza-te automat dupa

Posted

alex ... tu tst de aks da ?

cand ti-ai scris useru acilea pe linkmania ai dat yes cand te-a intrebat dak vrei sa se pastreze ?

si inchizi calcu .... si intrii pe adresa linkmania.ro/forums sa vezi k te loghezi automat ;)

la mine asea este .... nush cum sa fac sa-ti demonstrez

Posted

sunt 2 variante .... tu ori nu vezi bine ori ai alte probleme

kiz a zis

l-ai contrazis ca la tine se logheaza automat

apoi ai zis ca ai bifat acea casuta

deci daca nici nu stii cei cu tine nu mai posta doar de dragul de a posta

Posted

Daca dai Log Out si iesi de pe site, apoi cand vei intra nu vei mai fi logat si deci trebuie sa introduci user-ul si parola. Sa incerci asta virus si sa ne spui si noua...

Posted

am vrut sa intru intr-un thread cu numele

Am O Mare Nelamurire

cum pot intra pe forum? ...

chiar am vrut sa raspund, dar din pacate nu intra (cica ar fi sters sau ceva). Am zis sa incerc din sectiunea stiri, unde am dat peste:

thanks.jpg

.

Cu... placere?! o_O

Posted

Pai l-am mutat eu, dar nu inteleg de ce are probleme. Un alt thread pe care l-am mutat 2 minute mai tarziu merge bine, inclusiv acel link.

Threadul de care vorbim aici cuprindea doua parti: una in care respectivul user scria ca nu stie sa intre pe forum, desi iata ca a reusit sa dea un mesaj, si partea a doua in care zicea ca ii da eroare punkbuster sau ceva asa si il scoate din joc. Ca urmare l-am mutat la COD dar se pare ca nu e niciunde.

Posted

Pai l-am mutat eu, dar nu inteleg de ce are probleme. Un alt thread pe care l-am mutat 2 minute mai tarziu merge bine, inclusiv acel link.

Threadul de care vorbim aici cuprindea doua parti: una in care respectivul user scria ca nu stie sa intre pe forum, desi iata ca a reusit sa dea un mesaj, si partea a doua in care zicea ca ii da eroare punkbuster sau ceva asa si il scoate din joc. Ca urmare l-am mutat la COD dar se pare ca nu e niciunde.

nu cred ca-i o problema care nu poate fi rezolvata cu search :whistle:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...