Jump to content
Kane

Ce Image Viewer recomandati?

Recommended Posts

Posted

Caut un Image Viewer cat mai compact, sa consume putine resurse si sa "cunoasca" toate formatele importante de imagini.

Ce imi recomandati inafara de ACDSee?

P.S. Preferabil unul pe care l-ati folosit sau inca il folositi.

Posted

Bag mana in foc ca unul mai performant ca IrfanView nu exista. Se incarca instantaneu, vede orice format, suporta pluginuri si pt alte chestii, permite resize, modificari de culoare, rotiri si alte chestii de care ai avea nevoie cand vezi o poza, merge in fullscreen, slideshow, iti arata thumbnails daca vrei... practic are de toate.

Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, citeste review-urile de la www.download.com sau din alta parte. Eu il folosesc de ani buni si este excelent.

Posted

da, irfanview e cel mai bun, e si gratis si are multe optiuni (mai mult ocupa pluginurile decat programul in sine :lol: )

Posted

Folositi ceva plugin-uri in plus fata de programul orginal? (ma refer la Irfan View)

Daca da, atunci care?

Si inca ceva, exista optiune care sa centreze imaginea pe ecran? eu nu o gasesc.

Posted

de optiune de centrat nu stiu, daca dai enter (full screen) se centreaza, cat despre pluginuri este un pack, il gasesti pe site

Posted

mah care ati incercat Picasa, nu e ca irfanview adica e un program mai maricel si mananca putin mai multe resurse dar pt cine are o colectie mai mare de poze pe calc il recomand cu cea mai mare seriozitate.Timeline-ul de acolo face leagea. io zic ca merita mai mult decat incercat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...