Jump to content
Guest Dianasorina

downloads

Recommended Posts

Guest Dianasorina
Posted

intru in "downloads" dar nu pot descarca nimic nu stiu de ce, ma poate ajuta careva?

Guest Dianasorina
Posted

De la mozilla. Dar de pe play on line de la mini clip pot sa descarc

Posted

Din cate am inteles cand vrei sa faci un download de aici iti apare o fereastra in care zice cati stau la "coada" inaintea ta. Daca browserul trateaza acea fereastra ca pe un pop-up si o inchide automat, chiar ca nu mai tragi nimic. Zic asta nestiind exact ce se intampla la tine, poate iti apare fereastra aia de Queue si ai uitat sa precizezi...

Posted

In browser mergi la "Tools", "Options", "Web Features" si debifeaza optiunea "Block Popup Windows".

Daca tot nu merge, incearca sa downloadezi cu alt browser (ex. Internet Explorer). Succes.

Posted

mozilla stiu din proprie experienta ca trateaza acea fereastra ca pop -up si o inchide. atunci cand apesi pe butonul "downloadeaza" itzi va aparea exact sub favorites(in caz ca ai asa ceva) sau sub bara pt adresa sitului o bara galbena pe care scrie "mozilla prevent opening a pop-up..." apasand pe acea bara poti dezactiva blocarea pop-up-urilor DOAR pentru linkmania.

Posted

blocarea pop-up-urilor cu Windows Firewall SP2 e cea mai eficienta .... parerea mea ..... fara sa mai ai 10 programe de navigare .... e "copiata" faza cu bara kre apare sus la Mozila ... de la Firewall-ul de la windows :)) ......

Guest Dianasorina
Posted

am reusit multumesc la toti

Posted

Parca zicea regulamentu ceva de a ramane la subiect???

Posted

blocarea pop-up-urilor cu Windows Firewall SP2 e cea mai eficienta .... parerea mea ..... fara sa mai ai 10 programe de navigare .... e "copiata" faza cu bara kre apare sus la Mozila ... de la Firewall-ul de la windows :)) ......

mozilla a aparut cu mult inainte ca microsoft sa scoata windows xp pe piata ...

ca sa nu mai vb de sp2 asa ca taci daca nu stii ce vorbesti .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...