Guest Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 2 hours ago, bunny said: Vreo 2 ani la rând oscilam între 69-71 kg. De curând, într-o singură lună am pus pe mine ~10 kg, oscilez între 78-80 acum, Am 1.82 înălţime, ceea ce înseamnă că ar trebui să ajung la 72 kg, după diverse comentarii pe net. Şi m-am reapucat de sală. mă oprisem acum 2 ani, dar să dea dracii dacă poţi da 1kg jos, MĂCAR 1. Organismul lucrează...ca un motor, cu cât eşti mai gras, cu atât arzi mai mult. Am un amic care în 3 luni a dat ~20 kg jos, avea şi 100+, iar eu nimic. Deci...dacă vrei să slabeşti, îngraşă-te bine întâi. :))))))))) Ce să mai spun eu, am 1.93 înălţime şi aproape 90kg. :\ M-am îngrăşat după externarea din spital, asta fiind acum ceva ani. Şi eu am avut 100, am ajuns din februarie până în vara anului trecut, la 85 şi acum mă menţin la 88-90. Urmează să mă duc din nou la sală, target-ul fiind 80kg. Sper să îl îndeplinesc :d. Quote
riuss Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 O reteta buna de slabit reprezinta o combinatie intre exercitii fizice, dieta echilibrata si o cura cu niste suplimente alimentare care sa fie intr-adevar bune si care sa ajute la eliminarea kilogramelor care sunt in exces.Sunt persoane care isi doresc foarte mult sa slabeasca si fac foarte bine doar una sau doua din cele 3 reguli si rezultatele pe care le obtin nu sunt de fiecare data cele mai bune. Quote
marcdaniel Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Scaderea in greutate se poate produce doar daca se fac exercitii fizice sustinute in fiecare zi si sa se schimbe si alimentatia. Renuntarea la fast fooduri si bauturi carbogazoase e obligatoriu. Quote
tulburelu Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Si african mango 900 poate sa ajute cu conditia sa se faca sport. Quote
ostello Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Dieta alimentara se pare ca e cel mai important factor in aceasta ecuatie a slabitului. Conteaza enorm ceea ce mancam. Abia apoi vin exercitiile fizice si solicitarea fizica care ard grasimile.. Quote