Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

follycristi

Speed la CS tekmanu

Recommended Posts

Posted

:rofl2: huskar , ce nob esti , uite cum te dai singur de gol ca ai auto qqq =))

PS@ Vikita nici nu stiai ce este ala auto q pana nu ti-am dat pe messs..mai bine taci din gura..

Guest tekmanstar
Posted

@Cerebro , crezi k ma intereseaza cine era pe Devilox , retardat cordit? pune in mortii matii sh tu filmare de 30 secunde sh usor usor te inveti sa faci filmulete :rofl2:

@Raween , dak nu sunt la paine , sa ma cauti la oua. salut

@VISE , doar stii knd erai in ally cu mine sh te-am batut la 0 de nuj kte ori sh ai rupt alianta , patentule :rofl2:

@Huskar , ar fi bine sa te abtii k tu sh cu speed ejti pamant de flori :rofl2: sh cu ce m-am plans eu la denis ba retardule? :rofl2:

p.s : aratati-mi sh mie in loguri ce "spid" am avut k sunt tare curios :rofl2: wai de pl voastra

Posted

tek mai bine ai tace si nu mai fa pe erou...esti varaza fara coade....se vede ft bn in file ce 1hit dai...stai lin nu scapi de 99:)

Guest tekmanstar
Posted

tek mai bine ai tace si nu mai fa pe erou...esti varaza fara coade....se vede ft bn in file ce 1hit dai...stai lin nu scapi de 99:)

ma pis pe el joc ba prostule :)) dovedeste-mi k am 1hh retardule ! te bat oricand amice

Posted

Ba fututi rasa mati de prost pai nu se vede din film dute in gatu mati cum sa dai un ts sa cada jos? 

Si dlu de la tine din guild platinium avea 1 hit ieri la CS dar am fost noi prea codati..

Taci in rasa mati de labagiu si vb cu retarzi daia care te cred nu cu noi te piss in freza

Guest tekmanstar
Posted

Ba fututi rasa mati de prost pai nu se vede din film dute in gatu mati cum sa dai un ts sa cada jos? 

Si dlu de la tine din guild platinium avea 1 hit ieri la CS dar am fost noi prea codati..

Taci in rasa mati de labagiu si vb cu retarzi daia care te cred nu cu noi te piss in freza

ba retardatule tu nu vezi k , cu speed ejti praf? marsh draq sa te ia de obosit

Posted

Salut

Inchid topicul pentru a preveni tona de injuraturi pe minut

Decizia se va da dupa consultarea logurilor

Din acest moment, o mare parte din voi aveti suspend pe forum.Incepand cu 90 de zile pentru cei mai vonici si permanent pe conturile clona

Va multumim pentru atentie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...