regele_rapului Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Daca ati stii ca maine ati muri sigur ca ati face?
Guest Blaidy Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Grea intrebare , incerci sa scapi daca nu poti asta e ...
rhazek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Asta depinde de personalitatea fiecaruia, eu unu am incercat sa ma pun in pozitia asta si sincer nu pot sa-mi dau seama ce as face Ps: cred ca as face un topic in care as intreba: "Daca ati stii ca maine ati muri sigur ca ati face? "
G-Man Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Mash sinucide ieri asta as face. Parca a mai existat acum ceva vreme un topic cu aceasi tema, anyway. Daca as afla k maine mor, mi-as suna totzi prietenii sa'mi iau adio' , leash multzumi parintzilor pt k mau crescut , apoi, as merge la dushmanii mei sa le cer iertare pentru orice lucru rau pe care le'am facut...then... as lua catziva cu mine...never die alone! PS : Maybe un testament scurt... 1) Tot ce am sa ramana la tovarashii mei...pt k tot ce am sunt tovarashii mei 2) Sa nu fiu ingropat in costum... 3) Pe crypta sa scrie "Site in constructzie...asteptam comentariile si sugestiile voastre" 4) Pe coshciug sa scrie "© Copyright of The Ghetto"
nwradu Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ce sa mai faci? In viata faci lucruri (dat cu parasuta, sex, inotat cu delfinii, alte bazaconii din astea de le-ar face toti in ultima zi a vietii) ca sa ai ce sa-ti amintesti dupa aia. Daca mori a doua zi, ce naiba mai conteaza ce faci azi, ar fi doar o chestie pe moment, fara nici o valoare...
Sp4wN`19 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Daca ati stii ca maine ati muri sigur ca ati face? mi-as chema toti prietenii si am trage o orgie Lucifer ar fi banana de onoare iar Darkbringer ar fi bucata de carne dintre cele doua felii de paine muhahahhahaha
L3b3 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 mi-as chema toti prietenii si am trage o orgie Intre voi ?
Sp4wN`19 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Intre voi ? parca am zis ca DarkB ar fi bucata de carne lolol si care e problema? daca tot ar fi ultima zi macar atunci sa mai schimbi si tu dec00rul jokin'
alinush_83 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Mash sinucide ieri asta as face. Parca a mai existat acum ceva vreme un topic cu aceasi tema, anyway. Daca as afla k maine mor, mi-as suna totzi prietenii sa'mi iau adio' , leash multzumi parintzilor pt k mau crescut , apoi, as merge la dushmanii mei sa le cer iertare pentru orice lucru rau pe care le'am facut...then... as lua catziva cu mine...never die alone! PS : Maybe un testament scurt... 1) Tot ce am sa ramana la tovarashii mei...pt k tot ce am sunt tovarashii mei 2) Sa nu fiu ingropat in costum... 3) Pe crypta sa scrie "Site in constructzie...asteptam comentariile si sugestiile voastre" 4) Pe coshciug sa scrie "© Copyright of The Ghetto" si cel mai misto ar fi sa nu mori in ziua urmatoare... nu...??? pai eu cred ca mi-as accepta soarta s iasra ar fi totul.... probabil nu as spune nimanui cum zic altii... as vrea sa fie o MARE surpriza pentru toti...
DarkBringer Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Intre voi ? logic ca intre noi, altfel cum? da bine rolurile se mai inverseaza si mai intra si ei la mijlco de voie de nevoie
G-Man Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 si cel mai misto ar fi sa nu mori in ziua urmatoare... nu...??? mai mishto' ar fi sa imi scrie peste "© Copyright of The Ghetto"...FAKE ii template de la www.freetemplates.com
WuTangClan Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 mi-as face de cap toata ziua care mi-o ramas heheh....al crazy things
Sesshomaru Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 (edited) As *** profii ***** de la mine din liceu si as **** toate fetele bune care imi ies in cale Fara manifestari de genul asta.... Edited October 19, 2005 by Hadrian
seba18 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Grea intrebare , incerci sa scapi daca nu poti asta e ... Pai nu poti! Tu nu ai vazut Final Destination?
G-Man Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 as vrea sa fie o MARE surpriza pentru toti... Imi inchipui cum itzi intra toate persoanele intr-o camera intunecata si...Surpriza!!! (baloane & shit...) Am murit? ce nu va place? ...and everybody would be like... thank god...i've been waiting 4 him to die for a milenium...
sKiLL_™ Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 As *** profii ***** de la mine din liceu si as **** toate fetele bune care imi ies in cale exaxt asa si la mine ... dar mai intai as intra pe un server linkmania cu coade (just jokin')
G-Man Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 aaaa...chiar ink o idee...sa fac o mica vizita la RDS...now where did i put that damn shotgun...
Sesshomaru Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Fara manifestari de genul asta.... U da boss da chiar as face asta
doomwave Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 as da foc liceului. macar sa fac un bine altora.
interloper Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Daca as afla ca maine mor mi-as lua gatul azi, ca e mult mai rau sa traiesti stiind ca vei muri decat sa mori direct.
Guest @!3_X Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 eeeehhh..........grea intrebare..dar dak as shti ca maine mor..mi-as scrie testamentul!Deci Pc ramane prietenilo.Fiecare isi ia cate o companenta.Vreau sa mi se fak ca sicriu o carcasa da pc supra dimensionata!2.pe sicriu sa scrie do not open until X-mas! Iar io sa mor cu tastatura in stanga si mouseul in dreapta!!
DarkBringer Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 as incerca sa mor a doua zi....asta asa de al dracu
An7ic0de Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 as incerca sa mor a doua zi....asta asa de al dracu sau te-as omora io cu o zi inainte
ElizaBlue Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 intrebare stupida... din punctul meu de vedere(aici sus)