Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tswrau

salut, help please

Recommended Posts

Posted

Salut, am o problema numai cu jocul MU, la alte jocuri nu intampin problema asta. Ma joc linistit si dintr-o data se blocheaza calculatorul si se da restart singur, cred ca este de la placa ATI, am tot luat ultimele drivere dar degeaba...imi aparea la un momentdat o eroare vpu recover dar am debifat o din panou si degeaba. Deci cum pot sa ma joc si eu linistit fara sa se blocheze calculatorul si sa se dea restart dintr-o data. Multumesc

Posted

iti apare disconnect inainte sa se blocheze?? sau aja Brusc se bloceaza?si peste cat timp iti apare broblema cu jocul !

Posted

nu apare disconnect, se blocheaza dintr-o data si se da rr la calculator singur, uneori mai dadea vpu recover dar am debifat din panou si nu mai da eraorea aia

Posted

daca nu gasesti alta solutie DEZINSTALEAZA driverele din ADD OR REMOVE PROGRAMS + din Device mannager!!!(dupa rr la pc)

Si descarca o versiune mai veche (DRIVER)

Si instaleazal fara setup ( Adica din device mannager/ display adapter/update driver

si eu am avut tot problema asta si asa lam rezolvat

Posted

inseamna ca ori e defect placa video / ori ai cv probleme la procesor ( jocucl se bazeaza pe processor) uitate te rog la condensatoarele langa procesor si zimi daca sunt umflate / zimi ce windows ai / si ce config la PC

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...