Guest adrianionescu Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Ce facem cu verificarea convorbirilor la telefon? Sectiunea din site cu ""contul meu"" nu merge deloc. Am vb si la casierie de la RDS. D-soara de acolo nici macar nu se prea pricepe. Exista vreo solutie de a afla ce convorbiri am facut?
Slick Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 cu un cronometru, altfel nu vad cum. serios. orice ceas / telefon stie sa faca asta.
alezzz Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 I-am sunat si yo odata sa ii intreb si au zis ca inca lucreaza la aceasta parte!Adica vor sa faca si in sectiunea "contul meu" o chestie de asta!!! :P Dar pana o sa faca poti sa mai astepti mult si bine!!! :unsure: Nu vezi ca nu-s in stare sa iti faca net-ul sa mearga bine!!! Cica viteza de 256 kbs.OOOO....da!!!!Imi face download cu 10 kbs! Dar in fine... aleZzZ
vbe Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Aveti dreptate! Mai de graba 128k ! Si nici asta nu e sigur . Dar si in alta parte tot asa merge! Am la firma modemul Zapp. Se conecteaza cu 2,4Mbit/s si merge cu 200-300 kbit/s si in cazuri bune atinge 400-450. Dar e departe de 400-600 medie , cum se promite in reclama. Asta ar insemna sa mearga cu 200 , dar si cu 800. Pot sa astept... :(
Guest doctorlove Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Pentru o conexiune garantata la 256kbs/s (32kB/s) ai plati de nu te vezi. Si eu am Zapp tot la firma si sunt dezamagit total iar daca ar fii sa recomand la cineva o conexiune Zapp ar fi prima de la coada.
Guest puricele Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Pentru o conexiune garantata la 256kbs/s (32kB/s) ai plati de nu te vezi. Si eu am Zapp tot la firma si sunt dezamagit total iar daca ar fii sa recomand la cineva o conexiune Zapp ar fi prima de la coada. Asa e cu zapp. De abia am scapat de astia de la zapp. Dupa ce am avut abonament la ei (din ala obisnuit de 15 dolari, cum era la inceput), cand am vrut sa termin contractul dupa 1 an si jumate ca mergea ceapa, au inceput cu tot felul de datorii de 8 milioane si ceva. Daca nu plateai o luna abonamentul, luna urmatoare nu iti bagau penalizari pentru intarziere, s.a.m.d. La terminarea contractului vroiau insa banii de intarzieri retroactiv plus penalitati de peste un an intarziere. Si nu au precizat niciunde asa ceva. Nu cred ca a fost corect. Plus ca mergea rau. Nu stiu cum e asta nou de 2.4. Am inteles ca nici asta nu e grozav. Pe scurt, astia de la zapp mint de rup. Au obraz gros. Nu va sfatuiesc sa va incurcati cu ei.
t0mi Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Ce facem cu verificarea convorbirilor la telefon? Sectiunea din site cu ""contul meu"" nu merge deloc. Am vb si la casierie de la RDS. D-soara de acolo nici macar nu se prea pricepe. Exista vreo solutie de a afla ce convorbiri am facut? eu nu cunosc nici o persoana care sa se fi logat vreodata la contul de la rdstel.ro. de cand sunt pe cablelink niciodata nu am putut verifica cate minute am vorbilt la tel. sunt neseriosi.. dar de fapt... nici nu ma astept sa ma pot loga pana abonamentul la telefon este free., nu?