Jump to content
Guest puiahappy

Windows vs Linux

Windows Sau Linux  

24 members have voted

1. 1. Windows Sau Linux

• Windows
      10
    • Linux
      10

Recommended Posts

Guest puiahappy
Posted

Daca ati putea sa motivati in cateva cuvinte alegerea facuta ar fii super. Va rog sustinetiva opinia. Poate ii convingeti si pe altii :D

Posted

depinde pentru ce il folosim.

pentru un server nu as alege windows in nici un caz

daca vreau sa ma joc , sa vad un film merge perfect windowsul. daca calculatorul il folosim numai la filme muzica si office iarasi ne putem baza pe linux(e free)

Posted

Mi se pare aiurea pus chestionarul. Folosirea Windows-ului sau a Linux-ului depinde foarte mult de programele care sunt folosite zi de zi de catre utilizator. Nu o sa vezi niciodata un grafician sau un web designer folosind Linux. Stiu stiu, exista GIMP dar este mult prea slab fata de Photoshop. Pe de alta parte Photoshop-ul se poate rula pe Linux cu ajutorul Wine-ului, dar asta doar teoretic. Practic, in momentul in care veti rula o actiune mai avansata sau un filtru ciudat, va crapa.. si s-a dus munca.

Deci nu cred ca este un "razboi" intre Windows si Linux. Fiecare are punctele lui forte care nu se regasesc la "adversar". Corect ar fi fost "Windows sau Linux?".

Posted

Deci nu cred ca este un "razboi" intre Windows si Linux. Fiecare are punctele lui forte care nu se regasesc la "adversar". Corect ar fi fost "Windows si Linux?".

Parerea mea:

Linux for server, Windows for everything else. ;)

Modificarea din citatul lui KIZ imi apartine.

Posted

Parerea mea este ca:

-LINUX-ul este folosit mai mult pentru programatori,ci nu pentru utilizatori "de casa",cum suntem unii dintre noi!

-WINDOWS-ul este folosit de toata lumea si cred ca va mai fi folosit inca mult timp!!!

Posted

Windows rules orice ar zice unii (inclusiv IO - se shtie ca Windows-u are o groaza de bug-uri), dar la o adica este cel mai folosit sistem de operare de prin Europa.

Shtiu foarte bine ca de multe ori ne-am brutalizat calculatorul din cauza Windows-ului :D , dar deocamdata nu exista (din cate shtiu eu) un rival care ar putea sa ruleze toate aceste prostii pe care le rulam noi shi sa fie pe deasupra shi fiabil.

Dupa parerea mea, erorile sunt in general cauzate de operator (care in cazul meu face diferite experimente :rolleyes: ) shi nu de Windows, cu toate ca in unele cazuri <_<

Deci, daca cuiva nu ii convine Windows sa ishi caute alt sistem de operare care sa fie pa placul lui. :P :P :P :P :P :P :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...