ReK1Nu Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Mergeam la invazie in atlans cand ma trezesc cu pk asa degeaba de la domnul Huskar . Poza PK : http://iceimg.com/S0GAzvC_/screen12-07-13-32-0002.jpg Poza Safe : http://iceimg.com/5ad2Mhn_/screen12-07-13-32-0003.jpg
Cerebro Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Retrage ca nu se da ss pentru asa ceva. Doar daca iti facea pk in timp ce tu omorai golden(si aveai poza cu el).
ReK1Nu Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Nu aveam nici un golden , cautam goldenul prin mapa si el era in spatele meu si mi-a dat pk ca sa ma stopeze sa ajung la golden inaintea lui . Totusi asta nu e server pvp ca sa dea pk cand vrea muschii lui . si din cate stiu doar in arena este permis pk fara motiv atat pe celelalte harti nu. Plangerea continua
Cerebro Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 15. PK (Player Kill) - Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile - A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile - A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat). Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat) Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden. PK in arena nu este pedepsit.
ReK1Nu Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 1 . Nu tre sa faci tu pe avocatul lui ! Si 2. Daca il injuram ca la un moment dat te exaspereaza chestia asta in care aproape la fiecare invazie primesc PK din cauza unor "fomisti " cu char full imediat dadea fuguta pe forum si ma posta .
Cerebro Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Eu nu fac pe avocatul nimanui :-?? doar incercam sa te ajut pe tine pentru ca risti nefondata. Citeste regulamentul inainte de a posta. :tiphat:
Abis^SM Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 degeaba ti-a dat pk ca tot nu a prins goldenu.huskar nu stie sa faca invazii ma :)) de aia da pk..poate poate prinde si el ceva
KooX Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Citeste mai bine regulamentul, te rog. Inchis cu avertisment de nefondata. Urmatorul topic de genul asta, duce la suspend.