VISE Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 nu doresc reevaluarea de la koox , doresc un admin competent sa imi spuna daca aia numeste el jignire :))
KooX Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Vad ca iti place sa jignesti pe toata lumea :) Iti dau citat din regulament sa vezi exact ce ai gresit: 1. Jigniri/InsulteInsultele sau jigirile aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:- Primul avertisment: suspend minim 5 zile- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile- Al patrulea avertisment : suspend minim 35 de zile- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zileTrebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul.Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata.Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat.Se da suspend pentru "n00b e mata" , "but e mata" si orice alta referire la parinti,rude etc, daca sunt folosite in context jignitor Amandoi v-ati insultat reciproc si amandoi ati primit suspend.
Vulturica Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 1. Gagica nu e ruda 2. Skype se posteaza singur ? 3. eu vad ca Satael a inceput nu a fost insulte reciproce Provocare.
Cerebro Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Eu nu vad unde scrie MATA din partea lui Skype .. Tu vezi KooX ?
KooX Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Pana acum am dat warn up. De acum inainte toti cei care posteaza neimplicati, se aleg cu suspend. Nu se accepta avocati. Un singur post mai fac aici. CITEZ toata discutia avuta de voi (referitoare la suspendul vostru) : " Satane|: vii cu calu da ? Satane|: ca am auzit ca la voi in craiova Satane|: nu se mananca muraturi " Pana aici nu se acorda suspend. " Skype: vin cu iapa de gagicata ba " Aici ai primit suspend pentru insulte (conform regulamentului). Nu te-a pus nimeni sa insulti alte persoane care nu sunt implicate in joc. " Satane|: ca nu va incape capu in borcan Satane|: vii cu mata " Aici a primit Satane| suspend pentru insulte.
VISE Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 insultele nu sunt la adresa familiei lui , gagica nu face parte din familie din cate stiu
ija4ok Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Suspendul a fost acordat corect si ramane. Nu stam sa discutam daca prietena lui face parte din familie sau nu. Closed.