Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cerebro

d/c la fiecare sfarsit de cc ..

Recommended Posts

Posted

ce cliker folosesti? elite / avanta?

stiu ca am avut si eu mai demult un cliker elite care daca activai move to pick la ancient iti dadea direct d/c

Posted

Omor toti monstrii si cand imi da itemul ancient iau d/c .. de ce? cand pica jewel of creation nu iau d/c .. a mai patit cineva asta? 

Daca folosesti elite si nu e configurat cum trebuie iei d/c de fiecare data cand iti cade un item ancient daca ai bifat optiunea pick "Excellent & Ancient items".

Rezolvare: Shift+F9 debifezi optiunea pick "Excellent & Ancient items" si va merge, sau nu mai folosesti clickerul Elite.

Spor.

Posted

Cel mai simplu mod de a rezolva este sa nu iti mai pierzi timpul cu serverul asta ,multi am renuntat pentru ca nu mai are rost sa jucam ,toata lumea avanseaza ca versiune ,dar aici a murit serverul ,daca doresti sa ma asculti .....bine ,daca nu cum doresti ,ai sa intelegi dupa un anumit timp cand ai sa te plictisesti  !!

Posted

:)) reload , tu erai bun de moderator aici :))

cel mai clar raspuns posibil :))

@ cerebro , stai linistit ca nu iei ss daca spui pe forum ca folosesti clicker , nu iti fie frica , intra fara clicker si nu mai iei d-c :))

Posted

@ cerebro , stai linistit ca nu iei ss daca spui pe forum ca folosesti clicker , nu iti fie frica , intra fara clicker si nu mai iei d-c :))

Dar chiar nu am folosit clicker :-??

Posted

da, folosesc windows 8 :-s se poate sa fie asta problema ?

Da, se poate din cauza windows-ului 8, acest sistem de operare cam da rateuri la jocuri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...