DORIS Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 PrintScreen: http://www.imagebam.com/image/6d5c3d282950862
Elem3nt Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Coaie nici nu era langa tn ! cu ce kkt te-a deranjat draq ca a injurat pe cineva sau ca a injurat in gol .....te bagi asa aiurea primeasca lumea ss aiurea pffff urat....termina'te odata cu cacaturile astea...ca asa ai facut si cu mn atunci !
DORIS Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Ba da era langa mine. se poate verifica. Doar ca nu are rr si moare instant in tarcul de fire. Tu de ce te bagi? Nu ai fost implicat in postare? Cand am facut print era langa mine doar ca a murit si nu mi-am dat seama ca nu e in poza. ============================================ Model Reclamatie injuraturi/limbaj vulgar: Limbajul indecent si injuraturile exprimate cu normal chat/global/guild pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate. Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate. Injuraturile, limbajul vulgar NU pot fi provocate. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul. Este obligatorie poza cu F4 pe tot ecranul in cazul injuriilor prescurtate. ================================
asdasad Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 bai copil retardat ce esti treci dreaq in pijamale si lasate de mu ca nu e de tine in primu rand vorbeam pe privat si nu am mai pus initiala si in al doilea rand spunei lu mata ca mai bine te avorta decat sa te faca pe tine