Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tails

School Instructors Shop

Recommended Posts

Posted

UaItHGs.png

După cum spune, atât titlul topic-ului, cât şi imaginea de mai sus, acesta este topic-ul unde voi, instructorii, veţi putea converti nişte bănuţi virtuali Coin-icon.png, în bani în joc, vouchere "School Instructors", anularea unui avertisment (faction warn), imagini personalizate, ş.a.m.d. Pe parcurs voi introduce mai multe, facilităţi, dacă le pot spune aşa. Acum mulţi se vor întreba cum pot pune mâna pe acei banuţi virtuali, aşa că vă voi răspunde. Bănuţii virtuali Coin-icon.png se pot căpăta, atât prin ore jucate, cât şi prin câştigarea unor anumite evenimente organizate de admini şi de GameMasteri, dar şi prin indeplinirea unor anumite "taskuri" ce le voi posta, aici, în topic, pe parcurs.

La sfârşitul fiecărei săptămâni, luându-mă după activitatea voastră în săptămâna respectiva, din topic-ul "", voi da câte 1Coin-icon.png bănuţ virtual pentru fiecare 10 ore jucate. Dacă în săptămâna respectiva un instructor a acumulat 15 ore jucate, voi rotunji şi îi voi da 2 bănuţi virtuali, însă asta nu se pune şi pentru, 14, 24, ş.a.m.d. Pentru orele jucate nu va trebui să faceţi post, deoarece mă voi ocupa eu de asta.

Pentru fiecare eveniment câştigat, instructorul respectiv va câştiga 1Coin-icon.png bănuţ virtual. Atenţie! Trebuie să câştigaţi un eveniment organizat de către un GameMaster sau un admin, evenimentele organizate de playeri nu se pun, deoarece se pot face aranjamente.

Pentru clasarea pe locul 1 în topic-ul "", de care se ocupă CioCio, instructorul va primi 3Coin-icon.png bănuţi virtuali, pentru clasarea pe locul 2, acesta va primi 2Coin-icon.png bănuţi virtuali, iar pentru clasarea pe locul 3, acesta va primi 1Coin-icon.png bănuţ virtual. Pentru asta nu va trebui să faceţi post, deoarece mă voi ocupa eu.

• Pentru participarea la evenimentul organizat de către Panther, "Factions Championship" care va avea loc, duminică, 13 octombrie, la ora 19:00, fiecare instructor va primi 1Coin-icon.png bănuţ virtual. Aceasta este prima ofertă specială din cadrul "School Instructors Shop".

Momentan, cam acestea sunt modalităţile prin care puteţi face rost de bănuţii virtuali. După cum am spus şi mai sus, voi mai reveni şi cu alte modalităţi de a pune mâna pe aceştia, aşa că "staţi geană". Dacă vreţi să convertiţi banuţii virtuali, îi puteţi converti în:

1Coin-icon.png bănuţ - 10.000$. (100.000$ maximum)

1Coin-icon.png bănuţ - Cupon "School Instructors", reducere 10%.

2Coin-icon.png bănuţi - Cupon "School Instructors", reducere 20%.

3Coin-icon.png bănuţi - Cupon "School Instructors", reducere 30%.

3Coin-icon.png bănuţi - Imagine personalizată.

10Coin-icon.png bănuţi - Anularea unui avertisment (faction warn).

Atât pentru câştigarea unui eveniment, cât şi pentru participarea la evenimentul de dumincă seara, instructorul va posta după următorul model de postare:

Nick:

Poza:

Posted

Pentru activitatea depusă în săptămâna 07.10 - 13.10, instructorii vor primi bănuţi virtuali în felul următor:

Samy, 51 de ore jucate. Acesta va primi 5Coin-icon.png bănuţi virtuali.

Volpe, 16 de ore jucate. Acesta va primi 2Coin-icon.png bănuţi virtuali.

pRoToTyPe, 26 de ore jucate. Acesta va primi 3Coin-icon.png bănuţi virtuali.

Frank_Coletti, 22 de ore jucate. Acesta va primi 2Coin-icon.png bănuţi virtuali.

StoneR, 37 de ore jucate. Acesta va primi 4Coin-icon.png bănuţi virtuali.

Alessyo, 34 de ore jucate. Acesta va primi 3Coin-icon.png bănuţi virtuali.

IzabelL, 51 de ore jucate. Aceasta va primi 5Coin-icon.png bănuţi virtuali.

CioCio, 39 de ore jucate. Acesta va primi 4Coin-icon.png bănuţi virtuali.

Şi pentru participarea la evenimentul "Factions Championship", vor primi câte un bănuţ virtual următorii: CioCio, StoneR, pRoToTyPe, Frank_Coletti, Volpe şi Nitoi.

Posted

Voucherele au fost scoase în condiţiile în care instructorii nu vor să le acorde. În concluzie, pe listă a mai rămas:

1Coin-icon.png bănuţ - 10.000$. (100.000$ - nu mai există un maximum)

3Coin-icon.png bănuţi - Imagine personalizată.

10Coin-icon.png bănuţi - Anularea unui avertisment (faction warn).

Şi pentru că şi seria de a lui CioCio a luat sfârşit, după cum am zis în primul topic, cei ce se clasează pe locurile 1, 2 şi 3 vor primi nişte bănuţi virtuali. În concluzie, Samy va primi 3Coin-icon.png bănuţi virtuali pentru clasarea pe locul 1, Alessyo va primi 2Coin-icon.png bănuţi virtuali pentru clasarea pe locul 2, iar StoneR 1Coin-icon.png bănuţi virtuali pentru clasarea pe locul 3. După ce am acordat bănuţi, atât pentru activitatea depusă, participarea la evenimentul "Faction Championship", cât şi pentru clasarea pe podium la eventurile lui CioCio, instructori au în conturile următoarele sume de bănuţi virtuali:

Samy are 8Coin-icon.png bănuţi virtuali.

StoneR are 6Coin-icon.png bănuţi virtuali.

Alessyo, IzabelL şi CioCio au câte 5Coin-icon.png bănuţi virtuali.

pRoToTyPe are 4Coin-icon.png bănuţi virtuali.

Frank_Coletti şi Volpe au câte 3Coin-icon.png bănuţi virtuali.

Nitoi are 1Coin-icon.png bănuţ virtuali.

Bănuţii îi puteţi converti folosind următorul model de postare:

Nick:

Ce vrei să faci cu banuţii:

Posted

Nick: Samy

Ce vrei să faci cu banuţii:(toti banuti pe )Bani,dolari,euro,bistari,lovele,parai,malai,verzisori ,S.A,etc,xxx,zzz.

Posted

Nick: Samy

Ce vrei să faci cu banuţii:(toti banuti pe )Bani,dolari,euro,bistari,lovele,parai,malai,verzisori ,S.A,etc,xxx,zzz.

A primit 80.000$ în schimbul a 8Coin-icon.png bănuţi virtuali.

m1CHX56.png

Posted

Topic-ul "School Instructors Shop" va fi închis pe o perioadă nedeterminată din cauza unor mici modificări.

Stay tunned!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...