Jump to content
Guest Rex Hunt

Rezolvarea profitabila a problemelor!

Recommended Posts

Guest Rex Hunt
Posted

Bai fratilor. Am urmarit toate vaicarelile voastre si imi pareti patetici. Ati cheltuit milioane pe calculatoarele voastre, va legati la net, platiti taxe, munciti pentru banii vostri...etc. daca va f*te careva de ce nu-l dati in judecata??? In America se castiga onoare+ cativa banuti din asta. Oare cat timp va mai trebui sa treaca sa invatam ceva de la altii? Daca nu va miscati c_u_r_u sa faceti ceva pentru voi, nimeni nu o va face, ce draku?!

Sunt tare curios la replay-uri!

Guest exhorder
Posted

Misto atitudine.Ai dreptate, da poate nu suntem obisnuiti cu chestii deastea. Poate vom fi obligati de pagubele pe care le suferim , la fel ca si cu voturile. Cred ca multi regreta acum din fotoliul de acasa ca n-au fost la vot, si ce le ramane de facut? Sa injure in continuare sistemu. Atat si nimic mai mult. La fel cuy ceea ce spui tu, lumea va continua sa se vaicareasca aici, da nu stiu cati vor lua vreo masura.

Keep working, Rex

Posted

Pe cine sa dai in judecata ma? Avocatii costa si dureaza ani multi orice proces. Plus ca nu se stie exact despre ce vaicareli vorbesti? Probleme cu calculatorul, cu netul, lipsa de femei, masinile prea scumpe, cafeaua fierbinte la McDonalds, despre ce e vorba?

Posted

1. Toata lumea stie cat de bine functioneaza justitia in Romania. Sa nu mai vorbim ca un proces poate dura 3-4 ani chiar si mai mult, timp in care problema ta nu este rezolvata.

2. Sunt acoperiti in contrat. Nimic nu este garantat (exemplu : banda pana la x kbps). x poate fi 1.

Daca esti asa destept de ce nu ii dai tu in judecata ? Si mai controleaza-ti limbajul, eventual mai treci pe la scoala.

Guest Rex Hunt
Posted

As vrea sa clarific cateva probleme.

1. Un proces nu dureaza cativa ani decat daca e vorba de retocedarea Palatului Peles

2. Justitia functioneaza in Romania destul de bine. Va dau un sfat simplu: Nu va mai uitati la tv la balciul despre fratii camatari, pentru ca asta e doar praf in ochi. daca vreti o experienta reala duceti-va la curtea de apel (sos. oltenitei 253)

3. E mult mai usor sa negi un lucru decat sa-i accepti existenta. E mult mai usor sa accepti ca n-ai nici o sansa decat sa incerci ceva, sa schimbi ceva

4. Avocatii costa mai putin decat tigarile si cola pe care o beau eu intr-un an (serios)

5. Fiecare isi merita soarta, fie ca accepta acest lucru fie ca nu (vezi pct.3)

Posted

Bai fratilor. Am urmarit toate vaicarelile voastre si imi pareti patetici. Ati cheltuit milioane pe calculatoarele voastre, va legati la net, platiti taxe, munciti pentru banii vostri...etc. daca va f*te careva de ce nu-l dati in judecata??? In America se castiga onoare+ cativa banuti din asta.

Rex Hunt, se vede ca esti cam nou pe aici, daca poti tu sa-i dai in judecata si sa astepti cel putin 5ani pana se termina procesu in favoarea lor, at tre sa consulti un psiholog, cat despre onoare ... las-o balta ca suntem in "Rommania"

ATENTIE am zis psiholog, nu psihiatru.

Inchideti topicu ca nu-si are rostul pe site-ul asta <_<

Guest Rex Hunt
Posted

Ei bine, dragi copii, eu inchei aici! Se vede treaba ca ne meritam soarta. Votul celor de acasa hotaraste in continuare: vaicareala si vrajeala. Halal natiune!

Posted

eheee, ce atitudine. ai dat exemplu prost. pe americani. prin ce este prost exemplul? pai este simplu/ ei au un sistem juridic care pe vremea cand ei il concepeau si il imbunatatzeau noi eram pe plugul de lemn si sfatul batranilor la sate. asha ca daca tu vrei sa fi zmeu la noi in tzara si sa dai nu stiu ce firma sau pe altul in judecata, gandeste-te bine ce implica asta. costuri la greu, timp pierdut si mai shi plus o decizie care nu poate fi garantata in favoarea ta nici daca esti un sfant si ai dreptatea de partea ta.

loool cu atitudinea ta cu tot. fi tu zmeu si apoi sa ne aduci si noua la cunostintza cati bani si cat timp ai pierdut cu asha ceva.

hai sa luam un caz "banal". pe vasele de croaziera era o moda in a merge si a cauta cu lumanarea ceva cu care sa-i dai in judecata. si era un "job" banos. mergi si la noi in magazin si fie ca vrei sau din pura intamplare sa cazi pe pragul ushii care este inalt si sa-ti rupi picioarul. apoi da TU in judecata firma pentru ca ti-a periclitat sanatatea prin fixarea acelui prag prea inalt, nesemnalizat etc. potzi gasii o sumedenie de motive de la cel mai corect pana la cele mai absurde. sa te vad daca reusesti sa castigi un asemenea proces in Romania. :)) ar fi o mare mare mare realizare. dar iti garantez eu ca nu vei castiga.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...