Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zenflex

E normal ?

Recommended Posts

Posted

AM observat ca s-a spus de 1milion de ori sa nu se mai deschida topicuri cu activare cont dar totusi nu ma pot abtine . Vi se pare normal sa asteptati 4 zile ca sa vi se activeze un simplu cont ? Si nici dupa 4 zile sa nu se activeze ? O sa-mi raspundeti ca cel care se ocupa de activarea contului nu a avut timp sau blah blah blah . De ce ar fi atat de greu ca in fiecare seara inainte de culcare...sau dimineata la cafea ( in caz ca are zile incarcate) sa activeze niste conturi ? Daca persoanele respective nu au timp de asa ceva de ce nu se gasesc alte persoane care au mult timp liber ?

Nu mi se pare normal sa astepti atat timp doar ca sa ti se activeze un cont . Puteti sa priviti lucrurile din punctele de vedere ale jucatorilor care asteapta si atat . E ca si cum ai trimite o scrisoare . Astepti raspuns . Nu mai vine .. a trecut deja prea mult timp . Oare a ajuns la destinatie ? Oare o sa primesc un raspuns ? Cand ? De ce dureaza atat ?

Daca mai astept mult aiurea cred ca o sa-mi aleg alt server pe care sa joc si sunt sigur ca ati pierdut multi playeri din aceleasi motive . Stiu ca raspunsul aici o sa fie " Esti liber sa joci pe ce server vrei " , dar eu sunt unul singur si ca mine sigur au fost zeci de alte persoane , si vor mai fi in continuare . Chiar daca e un server free , tot pentru ca exista jucatori exista si serverul . Daca nu ar exista jucatori , nu ar mai exista nici serverul , evident . Jucatorii trebuie pretuiti pentru ca, stiti vorba aia : Cand ai nu iti pasa asa mult , dar dupa ce pierzi iti dai seama ce aveai inainte .

Posted

inainte de a face topicul asta inutil ai citit

la care categorie stii ca te incadrezi?

Da panduru , am citit si din fericire nu ma incadrez in nici o categorie de acolo . Daca iti spun ca nu am mai jucat niciodata pe linkmania si ca datele utilizate la inregistrare nu sunt nici indecente nici jignitoare, cred ca poti sa intelegi de ce sunt frustrat .

Nu e un topic inutil . E un topic unde mi-am spus parerea, civilizat, si am cerut niste raspunsuri care cred ca le-ar putea astepta si alte persoane. Daca o sa le primesc , ok , foarte bine . Daca nu , e ok si atunci .

Posted

Nu e normal, dar asta e situatia in momentul de fata, au fost o serie de evenimente care ne-au fortat sa ajungem aici, pe viitor speram sa nu mai avem astfel de probleme si activarile sa se faca automat.

Posted

Si totusi a trecut o saptamana . Cu parere de rau anunt ca nu mai e nevoie sa-mi activati contul. Se poate inchide topicul .

SI totusi s-a activat azi..deci pana la urma o sa joc .Better late than ... tomorrow :)) . Se poate inchide .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...