Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nwbzor

ptru toti admini

Recommended Posts

Posted

daca voi aveti legea precum ponta in parlament.si dati tot felul de ss cai nefondata ca nu a pus poze ca a injurat pe nu stiu cine, faceti fratilor dreptate conform regulamentului.si daca aveti 2 ochi romanesti cu ce a gresit alexutu sau e recidivist si vreti sa va aratati clasa, nui frumos

.de ce nu va uitati la toti aia cu hack sau cum ii ziceti voi speed sau ma rog ce denumiri aveti. aia nu e lege domnul koixce nick ai avea ,ca daia ma oftic eu. ce hack am folosit eu pe miculTOME si pe greedy poti sami explici. iti explic eu eram cu 2 calculatoare conectate si daia intram repede pe spot domnule admin. lasate de dat ss si joaca mu linkmania sa vezi cum este. cu stima si respect miculTOME

Posted

1.Daca postezi doar ca sa te afli in treaba mai bine nu mai posta ... ti sa spus clar , cand si pentru ce ai luat suspend pe caracterele miculTOME si pe greedy

- link cu suspendul acordat de KooX in data de 21 ianuarie 2013 (

- postul facut de tine pe aceelasi subiect in care ti sa explicat ca de catre ija de ce ai luat suspend  :Suspendul a fost acordat corect  si ca ai pus 2 ip-uri care nu au nicio legatura cu caracterul din plangere ( miculTOME ) - link ( )

Daca ai citi regulamentul ai vedea ca la sfarsitul acestuia este un paragraf in care scrie asa , citez :

"Important!:
In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.
Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola, userul .
Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Suspendurile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului. Conturile deja blocate nu vor fi deblocate pentru ca o anumita infractiune este acum altfel pedepsita.

Orice sanctiune de 99 de zile duce automat la blocarea contului pe care se afla caracterul. "

Din moment ce ip`urile date de tine nu corespund cu ip`ul caracterului suspendat , inseamna ca ori aveai alt ip la vremea respectiva , ori ai dat contul cuiva . Tu esti singurul vinovat pentru suspend , tinand cont ca ori ai folosit hack ... ori ai dat contul altcuiva si a folosit hack .

2. Alexutu a luat primul suspend jigniri , iar al 2-lea pentru ca nu a citit regulamentul si a postat incorect drept urmare a luat nefondata ... asa ca a fost facuta "dreptate conform regulamentului"  cum ai spus tu. 

Regulamentul este regulament pentru oricine , iar regulile sunt facute sa fie respectate ... nu cred ca te obliga nimeni sa ramai in aceasta comunitate daca nu accepti si nu vrei sa  respecti regulile. Exista un regulament si este de datoria playerilor acestei comunitati sa il citeasca inainte de a intra pe server.

Link Regulament Mu Linkmania :

Posted

mai vladmajik daca tot stii regulamentu,./ eu pe miculTOMEsi greedy am jucat de pe ip de romtelecom . daca tu stii ca romtelecom au alte ip scriile tca eu is prost daca nu asculta aici. ptru craiova ip romtelecom este 192.168.1.1 si daca ai wirles este 192 168.1.2 .asa ca daca esti admin verifizina

Posted

mai vladmajik daca tot stii regulamentu,./ eu pe miculTOMEsi greedy am jucat de pe ip de romtelecom . daca tu stii ca romtelecom au alte ip scriile tca eu is prost daca nu asculta aici. ptru craiova ip romtelecom este 192.168.1.1 si daca ai wirles este 192 168.1.2 .asa ca daca esti admin verifizina

Aceste  ip`uri  "192.168.1.1" si "192.168.1.2" nu sunt ip`urile tale reale(sunt ip`uri de retea) , cel mai probabil ai un modem/router Huawei sa iti explic casa intelegi mai bine.

Modemul este echipamentul care permite unui calculator sau unui alt aparat „inteligent” sa comunice cu alte calculatoare sau aparate prin intermediul liniilor telefonice analoage standard. Modemurile codifica semnalele digitale in semnale acustice în ambele sensuri, atat la transmisie cat si la receptie.

Un ruter este un dispozitiv hardware sau software care conectează doua sau mai multe retele de calculatoare bazate pe "comutarea de pachete" (packet switching). Functia îndeplinita de rutere se numeste rutare. Diferenta intre rutere hardware si rutere software se face in functie de locul unde se ia decizia de rutare a pachetelor de date. Ruterele software utilizeaza pentru decizie un modul al sistemului de operare, in timp ce ruterele hardware folosesc dispozitive specializate (de tip ASIC) ce permit marirea vitezei de comutare a pachetelor.

Ruterele opereaza la nivelul 3 al modelului OSI. Ele folosesc deci adresele IP (de rețea) ale pachetelor aflate în tranzit pentru a decide catre care anume interfata de iesire trebuie sa trimita pachetul respectiv. Decizia este luata comparand adresa calculatorului destinatie cu inregistrarile (campurile) din tabela de rutare. Aceasta poate contine atat inregistrari statice (configurate/definite de către administratorul retelei), cat si dinamice, aflate de la ruterele vecine prin intermediul unor protocoale de rutare.

Cu alte cuvinte aceste doua ip`uri "192.168.1.1" si "192.168.1.2" sunt preimpostate de catre modem/router (e ca si cum ai avea o mini retea la tine in casa) si pot fi schimbate foarte usor din setarile routerului/modemului.... insa, chiar daca schimbi ip`rile din setari tu defapt schimbi ip`ul din "mini reteaua din casa ta" deoarece aceste ip`uri te ajuta sa stabilesti conexiunea routerului/modemului cu pc`urile tale nu cea a routerului cu "retelele externe". Asa ca nu acestea sunt ip`urile tale ,iar eu nu sunt admin ca sa pot verifica logurile sa vad de la ce ip postezi, daca vrei sa iti afli ip`ul  intri pe http://www.whatismyip.com/  si iti vei afla ip`ul real.

Sper sa te fi lamurit acum 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...