Alexutu Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 http://imageshack.us/g/191/iqzl.jpg/ sunt toate pozele acolo! sa nu imi cereti poza cu safezone pentru ca nu pe mine ma omorat ci partyul meu aka topor , invoker.
Alexutu Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 stii ce ? mam gandit eu mai bine , nu am facut nici un ss pana acum de cand joc si nici nu incep de acum , prefer sa te disper putin in joc , ca nu rezolv nimic cu banu , pentru ca ai alte chars , deci banu e = 0 si nu isi are rostu dar in k6 sau in k7 tre sa stai on nonstop ca sa mai cresti retrag! ps discutam noi in joc
KooX Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Te rog sa pui pozele separat (fiecare cu link-ul ei), dupa cum urmeaza: 1. Poza singur, sau cu party. 2. Poza atunci cand iti da pk. 3. Poza in safe zone, cu numele celui inculpat scris pe chat. Multumesc.
Alexutu Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 am spus ca retrag , si pozele link separat nu pot sa pun ca nu ma lasa 2) am explicat ca sa dat pk partyului , nu mie ca pe mine nu ma putut omora sau nu a incercat habar nam , mia omorat partyul!!!!!
Alexutu Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Important!: In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant. din cauza asta am si retras , si aici ar trebuii sa se umble putin la regulament pentru ca nu e in regula sa se intample asa ceva , adica daca eu am print cu spotu cu party , si vine unu si da pk colegilor mei de party , tot eu fac printu nu? daca pe mine nu ma omoara de unde vrei sa scot printu cu safe zone, chiar nu inteleg politica asta. eu am retras dar fie , nu ma deranjeaza , dati-mi nefondata ca nu ma intereseaza , cel putin nu sunt la fel de disperat ca whitemask!
KooX Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Alexutu, 5 zile suspend pentru nefondata. Te rog sa citesti foarte bine regulamentul: