Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n.andu

Reevaluare AnDuL

Recommended Posts

Posted

Tinand cont de faptul ca nu am vazut postul lu follyc vreau sa precizez ca eram online cand follyc a venit langa mine si poate sa zica si el treaba asta(deoarece i-am raspuns la 1minut dupa ce a facut acest print din pacate nu am facut print ca sa confirm asta tinand cont ca el a plecat si a zis ca daca ma mai prinde atunci ma penalizeaza). Dar se pare ca eu facand parte din alta guilda, din care nu face parte caracterul lui de joc m-a postat . Din cate am vazut pe forum si am citit astfel de situatii s-au mai intamplat si persoana respectiva nu a fost penalizata cu suspend(cum s-a intamplat in cazul de fata) deoarece facea parte din guilda lui.

In final vreau ca suspend sa imi fie scos si follyc sa confirme ceea ce am zis eu m-ai sus( nu incerc sa il trag la raspundere doar ca nu e frumos ca la anumiti playeri sa nu ii posteze si pe alti care nu fac parte din guilda sa sa ii posteze)  altfel voi parasi acest server deoarece ajung la concluzia multor playeri care au plecat, ca linkmania a devenit un server in care doar admini se mai joaca si fac ce vor din acest server.

Posted

bun pai si atunci d c nu posteaza pe toata lumea pe care ii prinde cu re off arena ? mi se pare putin cam impartial din partea lui si din partea tuturor adminilor atata timp cat un player a postat pe forum conversatia lui follyc cu un player(care facea parte din guilda in care joaca si el ) care l-a prins cu re off si i-a zis sa il scoata ( cum a fost cazul de fata) si nici pana in ziua de azi nu a fost penalizat. Daca puteti sa imi dati un raspuns pentru aceasta situatie in care nu a fost penalizat tot respectul daca nu raman la aceeasi idee ca multi playeri despre linkmania din zilele de azi care nu ma mir de ce se duce de rapa si numai este activitate ca acum 7 ani cand am jucat prima data.

Posted

bun pai si atunci d c nu posteaza pe toata lumea pe care ii prinde cu re off arena ? mi se pare putin cam impartial din partea lui si din partea tuturor adminilor atata timp cat un player a postat pe forum conversatia lui follyc cu un player(care facea parte din guilda in care joaca si el ) care l-a prins cu re off si i-a zis sa il scoata ( cum a fost cazul de fata) si nici pana in ziua de azi nu a fost penalizat. Daca puteti sa imi dati un raspuns pentru aceasta situatie in care nu a fost penalizat tot respectul daca nu raman la aceeasi idee ca multi playeri despre linkmania din zilele de azi care nu ma mir de ce se duce de rapa si numai este activitate ca acum 7 ani cand am jucat prima data.

Pe cine am prins cu re/off si a scapat nepostat?

Tu crezi ca daca ti-am cerut sa scoti re/off (asta se intampla dupa ce am printurile necesare) scapi de postat/suspend?

Cand iti cer sa scoti re/off iti cer pentru simplu motiv ca risti sa te prind de 2 ori in aceeasi zi( daca erai on poate ai vazut ca dupa ce am terminat razia/eventul am venit sa vad daca ai re/off iar)

De mine nu scapa nimeni (poate sa fie si PAPA de la Vatican) ai gresit platesti . :diablo:

:gun:

Posted

Pe cine am prins cu re/off si a scapat nepostat?

Tu crezi ca daca ti-am cerut sa scoti re/off (asta se intampla dupa ce am printurile necesare) scapi de postat/suspend?

Cand iti cer sa scoti re/off iti cer pentru simplu motiv ca risti sa te prind de 2 ori in aceeasi zi( daca erai on poate ai vazut ca dupa ce am terminat razia/eventul am venit sa vad daca ai re/off iar)

De mine nu scapa nimeni (poate sa fie si PAPA de la Vatican) ai gresit platesti . :diablo:

:gun:

cred ca stii prea bine postul in care alexutu( nu sunt sigur ca fost el care a postat printu cand iai zis sa scoata re off) a postat printuri cand ai facut razie si ai motivat faptul ca nu l-ai postat ca era on si toti admini ti-au luat apararea ca ai dat prea multe detalii... in fine nu ma mai intereseaza se poate inchide va multumesc pentru "raspunsuri".

Posted

Vezi plangerea respectiva si dupa  sa vorbesti cel despre care vorbesti tu a si executat suspendul i-am cerut ca si tie sa scoata re/off dupa ce am avut printurile necesare :sniper:

Posted

Pentru poza asta http://imageshack.us/f/196/uqqd.jpg/ a primit suspend.

Daca nu va anunta sa scoateti re off mai vine un admin sau acelasi din nou si va alegeti cu suspend dublu.

Oricum ar fi pentru voi nu e ok.

Ai facut o reevaluare de dragul reevaluarii.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...