Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Reevaluare DarkMan

Recommended Posts

Posted

AM dat si pm la ija dar nu mi-a dat nici un raspun asa ca mai incerc o reevaluare poate cineva din voi mai are un pic de 

demnitate sa rezolve acest caz asa cum trebuie nu sa inchida topicu aiurea

suspendurile mele sunt date gresit si se vede de la distanta mare ..

in urma suspendurilor mi-am incetat activitatea pe linkmania deoarece m-am suparat ca s-a rezolvat  cu nepasare reevaluarea

am car full pe care ma pot juca si pt a mentine comunitatea linkmania dar cum am zis si mai sus mi sa lasat un gust amar

Posted

Hai sa o luam punctat, sa vedem unde am gresit la suspendul tau. Asta e decizia initiala:

DarkMan

7 zile pentru re off, 51 pentru jigniri, 11 pentru acuzatii nefondate pentru un total de 69 de zile suspend.

1. Ai avut re off? Ai avut, deci 7 zile suspend.

2. Ai jignit adminul? l-ai facut pe rand urmatoarele: "imputit", "daten spume" si "nesimtit" Deci si aici raspunsul este da. Suspend minim 50 de zile, tu ai primit 51.

3. Ai acuzat adminul de impartialitate? parafrazez: "nu exista post de 2, 3 luni ti-ai gasit cand m-ai vazut pe mine sa faci razie", l-ai acuzat.  E nefondat?

Avand in vedere ca adminii nu au program fix si pot face razii oricand isi fac timp, raspunsul si la aceasta intrebare este tot da. Suspendul dat in regulament minim 20 zile, tu ai primit 11.

Imi cer scuze imi asum greseala, voi modifica din 69 in 78 la sfarsitul acestul topic.

Posted

vreau 1 singur print cu re off

Imputit sa zicem ca lam jignit dar nu direct pe admin pe cris in fine 

daten spume? e jignire"?

sau nesimtit?

pai la jignire se da minim 10 zile tu mi-ai dat 50 ce am 3 avertismente sau ce?>

te rog sa te porti ca atare nici nu te-ai uitat macar peste printuri.

"Imi cer scuze imi asum greseala, voi modifica din 69 in 78 la sfarsitul acestul topic"

si cum va asumati voi greselile?

4. Comportamentul fata de Admin/Game Master

(aici sunt incluse insultele, mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor etc ):

- Primul avertisment: suspend minim 10 de zile
- Al doilea avertisment: suspend minim 30 zile
- Al treilea avertisment: suspend minim 50 de zile
- Al patrulea avertisment: suspend minim 98 de zile
Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

vreau 1 singur print cu re off

Imputit sa zicem ca lam jignit dar nu direct pe admin pe cris in fine 

daten spume? e jignire"?

sau nesimtit?

pai la jignire se da minim 10 zile tu mi-ai dat 50 ce am 3 avertismente sau ce?>

te rog sa te porti ca atare nici nu te-ai uitat macar peste printuri.

"Imi cer scuze imi asum greseala, voi modifica din 69 in 78 la sfarsitul acestul topic"

si cum va asumati voi greselile?

4. Comportamentul fata de Admin/Game Master

(aici sunt incluse insultele, mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor etc ):

- Primul avertisment: suspend minim 10 de zile
- Al doilea avertisment: suspend minim 30 zile
- Al treilea avertisment: suspend minim 50 de zile
- Al patrulea avertisment: suspend minim 98 de zile
Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Avand in vedere ca adminii nu au program fix si pot face razii oricand isi fac timp, raspunsul si la aceasta intrebare este tot da. Suspendul dat in regulament minim 20 zile, tu ai primit 11.

Imi cer scuze imi asum greseala, voi modifica din 69 in 78 la sfarsitul acestul topic.

aicea dovetesti cum ai rezolvat plangerea la repezeala nici macar nu te-ai consultat cu  regulile servarului sa nu faci greseli 

la aceasta plangere ai ce-l putin 3 greseli nu sti cum ti le asumi tu dar asa procedati voi paraca sa mutat comunismu aicea

Posted

Taiem 7 zile pentru ca nu aveai re off. Corect.
Un oarecare cris nu poate face razie, doar un admin, deci e jignire la admin, la fel ca si daten spume si nesimtit, punctul 3 din regulament. Din cele 3 printuri se vede ca ai intrecut masura si nu te incadrezi la  insulte, mistouri si glume deplasate unde ar fi punctul 4.

Alte nelamuriri mai ai?
Noul total al zilelor este 71.

Posted

Taiem 7 zile pentru ca nu aveai re off. Corect.   =)

Un oarecare cris nu poate face razie, doar un admin, deci e jignire la admin, la fel ca si daten spume si nesimtit, punctul 3 din regulament. Din cele 3 printuri se vede ca ai intrecut masura si nu te incadrezi la  insulte, mistouri si glume deplasate unde ar fi punctul 4.

Alte nelamuriri mai ai?

cred ca iti aperi colegu asta faci suspendul acesta e acordat prea mare pt ce am facut eu

Alte nelamuriri mai ai?

da am nelamuriri in primul print ma adresez lui cris cu cuvintele  ce imputit esti cris daten spume

in al 2 lea print e un update la primu care nu mai apar jigniri

in al 3 lea print i-am zis direct ca doar in tarcu de bk ai facut razie si asa a si fost ,l-am facut nesimtit

suspendul meu este incorect la ora asta exagerat

Taiem 7 zile pentru ca nu aveai re off. Corect.   =)

Alte nelamuriri mai ai?

cred ca iti aperi colegu asta faci suspendul acesta e acordat prea mare pt ce am facut eu

Alte nelamuriri mai ai?

da am nelamuriri in primul print ma adresez lui cris cu cuvintele  ce imputit esti cris daten spume

in al 2 lea print e un update la primu care nu mai apar jigniri

in al 3 lea print i-am zis direct ca doar in tarcu de bk ai facut razie si asa a si fost ,l-am facut nesimtit

suspendul meu este incorect la ora asta exagerat

si o intrebare simpla cu un raspuns sincer  , de ce i-a zis la mgu ala sa-si scoata re off? si la restu nu lea zis :) nu exista intrebari de afk ca mgu sa-si dea seama ca il verifca de re off

Posted

Am spus sa scoata re/off dupa ce am facut printurile necesare si a revenit si el din afk daca nu revenea primea d/c (dupa ... salut urma intrebarea de afk)  cand a revenit si de asta i-am spus sa scoata re/off :)

Posted

Si cand iei un admin la misto nu-ti lasa un gust amar? Noua da.

Se intelege foarte clar cu cine si despre cine vorbesti. Avand in vedere ca nu ai injurat (cele 51 de zile) am sa modific suspendul astfel.

5 zile pentru afk in tarc de bk:

http://www.imagebam.com/image/a8db4d268849156

http://www.imagebam.com/image/41e3d8268849165

http://www.imagebam.com/image/2082cc268849174

http://www.imagebam.com/image/258342268849183

35 de zile pauza pentru jigniri la adresa unui gm. (10 pentru atitudine si 25 pentru insulte)

Un admin nu face razie niciodata pentru spot, tarc, CS sau alte lucruri.

Daca e sa o luam strict regulamentar atunci ar trebui sa ramana suspendul dat de oick (+ - cateva zile).

Pentru moment ramai cu 40 de zile suspend.

La urmatoarea abatere de acest gen (atitudine fata de gm, injurii, mistouri sau alte lucruri) te vei alege cu un suspend de 98 de zile.

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...