Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zaicooo

d/c

Recommended Posts

Posted

Nu l-ai setat bine.

Selecteaza si tu Philipinesses and s3.

Daca nu merge nici asa inseamna ca este elite-ul praf :D

Posted

Nu l-ai setat bine.

Selecteaza si tu Philipinesses and s3.

Daca nu merge nici asa inseamna ca este elite-ul praf :D

ms ms asta trebuie sa fie ^.^

Posted

De ce imi da disconnect cand folosesc elite? la pick up..? :blink:

Zaicooo spune la un moderator,sa puna un tutorial,la informatii,despre setarile Elitului.

Multi nu stiu cum trebe setat elitul bine,am vazut playeri care nu stiu sa scoata meetplayerul sau , ca se schimba pretul la item dc bagi la store si din motivul asta,iau suspenduri.Chiar ar fi bine un tutorial la Informatii

Posted

Zaicooo spune la un moderator,sa puna un tutorial,la informatii,despre setarile Elitului.

Multi nu stiu cum trebe setat elitul bine,am vazut playeri care nu stiu sa scoata meetplayerul sau , ca se schimba pretul la item dc bagi la store si din motivul asta,iau suspenduri.Chiar ar fi bine un tutorial la Informatii

exact :)))

Posted

Clickerul elite este "interzis" pe serverul MuLinkmania , defapt sunt interzise urmatoarele:

- este interzis orice fel de pick "item/jwl/zen"

- este interzis sa folositi multihit-ul de la elite.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428889&st=0&gopid=6132127&#entry6132127

pedeapsa - ss permanent

- este interzis sa folositi //gt de la elite

pedeapsa - ss permanent

- este interzis sa folositi autokill de la elite sau speed

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417675

pedeapsa - ss permanent

-Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti.

Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute.

Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.

Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff.

- Primul avertsiment: suspend 60 de zile

- Al doilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Exemplu: Se da suspend pentru: Meet Player, Pret exagerat la itemele de la store si alte mesaje generate de acest clicker.

Nu te sfatuiesc sa folosesti elite deoarece risti sa iei suspend , incearca Avanta care este decat un simplu clicker .. iar interfata de baza a clickerului este identica cu cea a elite`ului (sa zicem ca este un elite fara pick / gt / etc ..)

Posted

Clickerul elite este "interzis" pe serverul MuLinkmania , defapt sunt interzise urmatoarele:

- este interzis orice fel de pick "item/jwl/zen"

- este interzis sa folositi multihit-ul de la elite.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428889&st=0&gopid=6132127&#entry6132127

pedeapsa - ss permanent

- este interzis sa folositi //gt de la elite

pedeapsa - ss permanent

- este interzis sa folositi autokill de la elite sau speed

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417675

pedeapsa - ss permanent

-Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti.

Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute.

Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.

Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff.

- Primul avertsiment: suspend 60 de zile

- Al doilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Exemplu: Se da suspend pentru: Meet Player, Pret exagerat la itemele de la store si alte mesaje generate de acest clicker.

Nu te sfatuiesc sa folosesti elite deoarece risti sa iei suspend , incearca Avanta care este decat un simplu clicker .. iar interfata de baza a clickerului este identica cu cea a elite`ului (sa zicem ca este un elite fara pick / gt / etc ..)

stiu ca e interzis.. cu totii cred ca stim ;))

si nu, nu multumesc, raman la elite :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...