Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cutZu

Cand, cum si la cine se aplica nefondatele?

Recommended Posts

Posted

Cate nefondate sunt aici, sau principala regula care se aplica este:

"In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant."

Va rog sa nu inchideti, pt ca mai sunt si altii cu siguranta care au aceasta problema.

Posted

20.  Plângeri nefondate. 

Când faceți o plângere împotrivă unui jucător, asigurați-va că dovezile pe care le aveți sunt conforme cu regulamentul și/sau ghidul de postare și că plângerea este aptă să ducă la suspendarea respectivului caracter. 

Orice plângere care nu respectă regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectându-le, se va dovedi că fiind nefondata, va fi sancționată cu suspendarea caracterului de joc, după cum urmează: 

- prima abatere - suspend de minim 5 zile 
 - a două abatere - suspend de minim 10 zile 
 - a treia abatere - suspend de minim 30 de zile 
 - a patra abatere - suspend de minim 60 de zile 
 - a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile

Conform regulamentului orice plangere care nu respectă regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectându-le, se va dovedi că fiind nefondata, va fi sancționată cu suspend pentru nefondata.

Toate plangerile date de tine sunt pasibile de nefondata.

Dar conform unei mici conventii a noastre la AS, de cand numarul jucatorilor a ajuns sa fie foarte mic, am decis sa nu mai dam suspend pentru nefondata la orice plangere, ci doar la cele in care se vede intentia de vanare.

Posted

20.  Plângeri nefondate. 

Când faceți o plângere împotrivă unui jucător, asigurați-va că dovezile pe care le aveți sunt conforme cu regulamentul și/sau ghidul de postare și că plângerea este aptă să ducă la suspendarea respectivului caracter. 

Orice plângere care nu respectă regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectându-le, se va dovedi că fiind nefondata, va fi sancționată cu suspendarea caracterului de joc, după cum urmează: 

- prima abatere - suspend de minim 5 zile 
 - a două abatere - suspend de minim 10 zile 
 - a treia abatere - suspend de minim 30 de zile 
 - a patra abatere - suspend de minim 60 de zile 
 - a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile

Conform regulamentului orice plangere care nu respectă regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectându-le, se va dovedi că fiind nefondata, va fi sancționată cu suspend pentru nefondata.

Toate plangerile date de tine sunt pasibile de nefondata.

Dar conform unei mici conventii a noastre la AS, de cand numarul jucatorilor a ajuns sa fie foarte mic, am decis sa nu mai dam suspend pentru nefondata la orice plangere, ci doar la cele in care se vede intentia de vanare.

Ok, ms frumos, de data asta chiar ai venit cu un raspuns prompt si la subiect, gg.

Acum problema este ca unii playeri sunt omniprezenti.

1. se baga in toate posturile fie ca au treaba fie ca nu.

2. Dpmdv se vede clar intentia de a vana din moment ce au postat, chiar daca au mai avut posturi asemanatoare si au fost avertizati sa nu mi posteze pt ca nu se acorda ss pt asa sau nu au postat conform regulamentului.

Ai dreptate spunand ca sunt ft putini playeri pe srv si e bine sa nu acordati nefondata imd si daca ar posta sa zicem odata "pk pe spot" apoi "ks pe spot" dupa "limbaj" ar fi ok, pt ca sunt 3lucruri diferite, dar cand posteaza de 3ori acelasi lucru gen "limbaj" desi a mai fost avertizat si stia ca nu se acorda ss pt "prost" samd.. eu zic ca intentia se vede clar.

Posted

adica ce vrei sa zici prin faptul ca unii playeri "vaneaza" ??

adica daca eu daca vad pe cineva suspect de autopick nu am voie sa il postez ca e vanator sau ce?

Posted

adica ce vrei sa zici prin faptul ca unii playeri "vaneaza" ??

adica daca eu daca vad pe cineva suspect de autopick nu am voie sa il postez ca e vanator sau ce?

Nu Biggy, dar cand o comiti de 2, 3, 4 ori pt acelasi lucru nerespectand regulamentul nu mai poti spune ca nu e clara intentia acelui player si "cateodata" ar fi bine sa se ia in considerare si abaterile playerului/userului.

Posted

Bineinteles ca daca se repeta situatia vom da nefondata, cel mai recent caz:

- prima abatere.

- suspend.

Merci.  :closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...