DORIS Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Citeste regulamentu :) Ti-a mai zis Ija inca o data la postarea precedenta. Asta nu e o injuratura sau jignire. Asta e o prostie spusa la tv =)) Chiar postezi pe toata lumea pt orice? Bendeac o spune toata ziua la show-ul lui . De ce nu postezi de pe LordCeghe? Ti-e frica ca iei nefondata? Si in plus mi-ai omorat tu satanu? De te-ai simtit ofensat / lovit/ batut? :))
DORIS Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Cer nefondata . Baiatul acesta numai cu asta se ocupa: postea lumea pentru orice. nemultumire. + ca a fost prins cu GT pe mai multe charuri : JahBless / Robyn3t si altele .
Elem3nt Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 prietene te rog sa nu mai vorbesti daca nu cunosti :))...informeaza-te bine inainte sa spui cv ! si da ! eu ti-am omorat satanu ! si m-am simtit insultat atunci cand am vazut ! de la ultimul post impotriva mea facut de VIKITA voi incerca sa nu ratez nimic ! poate asa va fii mai bine :)
DORIS Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Nu mi-a omorat nimeni satanul.. si tu cu mine nu am avut nici o "atingere" in sensul acesta , nici macar un party , sau trade :) se poate verifica. Replica asta cu "sa te chis in freza" o folosesc in guild pentru a ne amuza de situatie.. in schimb tu te simti ofensat ca folosesc replica asta =)) Nu mai spune minciuni. Nu ma intereseaza ce iti fac altii tie.. Eu am treaba cu mine si atat.. restul nu ma intereseaza.. Imi place jocul si vreau sa ma joc.. asa ca lasa-ma cu vrajeli deastea ieftine
oick Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 -Andr3w- 5 zile suspend pentru nefondata. Incearca sa mai "ratezi" din ele, nu e bine sa faci abuzuri.