Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mutulik4u:)

Intrebare pentru toti

Recommended Posts

Posted

Ce este asta cand va intereseaza pe voi stafful linkmania daca un player da contul altui jucator iar acel individ face prostii ?Ati spus destul de clar ca daca spunem passul si contul la cineva ,pe voi nu va intereseaza ,in plangerea de mai sus de ce exista favoritism ?de ce acest favor ptr Daugon ?Daca imi aduc  bine aminte si chiar o sa caut acel topic unde chiar tu -ija- ai spus ca.... conturile sunt confidentiale iar pe voi nu va intereseaza daca da-m la altcineva contul si el face prostii sa nu venim cu scuze

Din regulament un paragraf : 

Important!:
In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.
Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola, userul .
Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Suspendurile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului. Conturile deja blocate nu vor fi deblocate pentru ca o anumita infractiune este acum altfel pedepsita.

Acele topicuri de  care vorbeam mai sus

1:

2:

In aceste 2 topicuri ija si oick spun destul de clar ca nu trebuie sa da-m conturile la nimeni,daca asa este in plangerea contra lui Daugon de ce sa facut o favoare si sa redus suspendul ?Pentru ca a spus cel care a depus plangerea ca nu a fost ownerul contului pe el ?tocmai ca aici pe voi ati spus ca nu va intereseaza asta ,conturile sunt CONFIDENTIALE

Posted

Nu ne intereseaza, nimic nu s-a schimbat.

Contul ala trebuia sa primeasca 35 de la bun inceput, dar datorita faptului ca cel care a facut scam mai avea antecedente i-am marit suspendul la 98 pentru a nu se mai putea folosi de cont iar pe contul lui principal a primit permanent.

Daca omul a adus dovezi cum ca ar fi schimbat parola si totul e ok, suspendul i s-a redus la cat trebuia, nu mai mult, nu mai putin.

Nu e greu sa ajungi si singur la concluzia asta, dar trebuie ceva perspiratie mintala.

Posted

Contul ala trebuia sa primeasca 35 de la bun inceput, dar datorita faptului ca cel care a facut scam mai avea antecedente i-am marit suspendul la 98 pentru a nu se mai putea folosi de cont iar pe contul lui principal a primit permanent.

Daca omul a adus dovezi cum ca ar fi schimbat parola si totul e ok, suspendul i s-a redus la cat trebuia, nu mai mult, nu mai putin.

Nu e greu sa ajungi si singur la concluzia asta, dar trebuie ceva perspiratie mintala.

Cate dovezi sau adus impotriva voastra ca ati gresit si voi ati recunoscut ?NICIODATA ,inchide topicul te rog

Posted

Adica tu pana la urma ce penalizezi, caracterul de joc, persoana din spatele monitorului sau intentia?

Daca trebuia sa primeasca 35, de ce a primit 98? Asta deja= ss dat la cerere si nu vad nici o cerere din partea proprietearului de cont.

Sa inteleg ca daca dau contul la cineva si face scam, daca aduc dovezi ca nu am fost eu si schimb parola s-ar putea sa-mi reduceti pedeapsa sau sa scap de ss da?

Asta ca sa nu mai vb despre faptul ca nu vad unde e scamul, o sa revin cu alte posturi asemanatoare care s-au solutionat cu "dovezi insuficiente" si erau printuri cu gramada din care reiesea scam-ul.

Voi creeati cacaturile astea, apoi veniti si spuneti ce atitudine avem noi..

Posted

si pe deasupra eu mi-am primit toate itemele inapoi si bineinteles ca acest fapt a contat in reducerea ss-ului, deci toata lumea este fericita...

Posted

si pe deasupra eu mi-am primit toate itemele inapoi si bineinteles ca acest fapt a contat in reducerea ss-ului, deci toata lumea este fericita...

Sa spunem ca a contat Biggy, ma gandesc ca, cel care a intrat pe Daugon a gasit iteme acolo si asa le-ai primit inapoi, nu de la admin, cu toate astea acel ss aruncat acolo tot nu se justifica.

Posted

Sa inteleg ca daca dau contul la cineva si face scam, daca aduc dovezi ca nu am fost eu si schimb parola s-ar putea sa-mi reduceti pedeapsa sau sa scap de ss da?

Voi intelegeti ca de obicei ce vreti. Ti-am raspuns la intrebarea asta in primul post al meu, pe care l-ai folosit la citat, fa un efort si incearca sa intelegi de acolo daca tot intampini dificultati de intelegere lasa-mi un pm si te voi ajuta.

Inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...