Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cutZu

Status eroare/Lista banati eroare/1 bug nou

Recommended Posts

Posted

Statusul este nefunctional: http://www.linkmania.ro/s2/status/index.php

Lista cu caracterele suspendate nu funcionteaza: http://www.linkmania.ro/s2/caractere-suspendate.php?nr=3

Am lasat afk k6 penultimul, cand m-am trezit aveam d/c, am intrat pe char si era in Atlans, nici macar in Devias, iar  jwls care le aveam in inventory au disparut si aveam aproape plin de jwls, ati incercat sa rezolvati vre-un bug si ati creat altul?

Posted

Pentru problema statusului si a listei cu caratele suspendate gasesti raspunsul aici  

Iar problema cu k6 si cu inventarul cu jwl e simpla , probabil ca inainte sa te duci k6 sa strangi jwl`urile erai in atlans , a fost un mic rollback al serverului , ai luat d/c si iata misterul cum de erai atlans si fara jwl . Sper sa iti fi raspuns la intrebari 

Posted

Pentru problema statusului si a listei cu caratele suspendate gasesti raspunsul aici  

Iar problema cu k6 si cu inventarul cu jwl e simpla , probabil ca inainte sa te duci k6 sa strangi jwl`urile erai in atlans , a fost un mic rollback al serverului , ai luat d/c si iata misterul cum de erai atlans si fara jwl . Sper sa iti fi raspuns la intrebari 

Deloc, eram underlvl, am plecat din dungeon2 in k5, omorat boss si ajuns in k6, rollback nu cred ca face dupa 10ore de stat in k6 +ca aveam si spirit of dark horse care au disparut nu doar jwls, clar e un bug.

Problema e reala, am descoperita facand teste si cu alt char, am dat move tk2 am dat alt F4, cand am intrat inapoi pe char eram in tk safe zone.

=bug nou.

Sper ca nu vor avarea bug-uri nou ca cel de pe old db cu dupe-le.

Posted

A fost rezolvata problema.

Statusul si lista de caractere suspendate am vazut, problema cu disparitia jwls sau altor lucruri din inventory si mutatul dintr-o harta in alta la d/c sau alt F4 a fost rezolvata de asemenea?

Mersi.

Posted

salut Ija...sa fiu sincer..m-am c-am saturat sa vad servaru gol si nimic la cs...chiar asa greu e sa da-ti rr db si sa bagati s3??ar fi iarasai 300 400 de carc...aku e prea pustiu si nu mai ai ce face..duel nu ai cu cine...trade nu ai cu cine..prea plictisitor...

Posted

Am verificat ziua de 10 (ai spus 4 zile in urma)

Ce aveai la ora 10:34 (inainte sa iei d/c) aveai si la 10:51 (cand ai primit d/c).

La 12:35 ai reintrat in joc, in aceeasi harta, aceleasi coordonate (zici ca ai intrat in atlans, gresit). In plus aveai pe caracter toate iteme care erau acolo si inainte de d/c.

Deci pana la urma cum a fost?

Verific si ziua de 11 ca sa fim siguri.

Se pare ca nu esti singurul care joaca pe acest cont (e al tau?)

Pe 11 la 10:51 (ai luat d/c, ai iesit din joc). (Tu joci din Austria)

Pe la ora 15 a intrat cineva cu ip de romania.

Si la 15 si 19 ai intrat iar tu.

Deci cel care a intrat a facut ce a facut, nu e vorba de un bug.

Cred ca tu cu asta trebuia sa incepi, ca mai intra cineva pe cont.

Posted

Am verificat ziua de 10 (ai spus 4 zile in urma)

Ce aveai la ora 10:34 (inainte sa iei d/c) aveai si la 10:51 (cand ai primit d/c).

La 12:35 ai reintrat in joc, in aceeasi harta, aceleasi coordonate (zici ca ai intrat in atlans, gresit). In plus aveai pe caracter toate iteme care erau acolo si inainte de d/c.

Deci pana la urma cum a fost?

Verific si ziua de 11 ca sa fim siguri.

Se pare ca nu esti singurul care joaca pe acest cont (e al tau?)

Pe 11 la 10:51 (ai luat d/c, ai iesit din joc). (Tu joci din Austria)

Pe la ora 15 a intrat cineva cu ip de romania.

Si la 15 si 19 ai intrat iar tu.

Din pacate acum e prea tarziu sa verificam pt ca nu mai stiu data, dar in posturile precedente am specificat ca am facut test si de pe alt char si am patit acelasi lucrul, iar pe charul respectiv nu mai intra nimeni decat eu.

Pana una alta situatia se pare ca s-a remediat.

:closed:

Posted

NU ai citic aici:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...