Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Reevaluare DarkMan (rog seriozitate si sa fie tratata ca atare )

Recommended Posts

Posted

3. Injuraturile la adresa serverului sau adminilor
Se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 50 zile
- Al doilea avertisment: suspend minim 70 de zile;
- Al treilea avertisment: suspend minim 99 de zile

Orice tip de limbaj adresat adminilor/serverului/unui admin anume NU poate fi provocat. 
Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul.

4. Comportamentul fata de Admin/Game Master

(aici sunt incluse insultele, mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor etc ):

- Primul avertisment: suspend minim 10 de zile
- Al doilea avertisment: suspend minim 30 zile
- Al treilea avertisment: suspend minim 50 de zile
- Al patrulea avertisment: suspend minim 98 de zile
Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

eu ma incadres la sectiunea jigniri nu injuraturi primul avertisment find de 10 zile eu am luat 51 culmea cred ca e neglijenta din partea voastra sa rezolvati cu atata nepasare

ok  am luat suspend pt ca lam facut pe Crist imputit nu m-am adresat adminui Follyc ok? parerea mea

apoi am dat post in legatura cu adminu,la cs am avut niste comflicte in fine nu conteaza rog sa verificati cand a facut ultima data razie,acum a facuto intentionat bag mana in foc ma ars pe mine si pe colegu de guild,putea sa-mi raspunda pe global dar nu a facuto ,dupa ce am facut galagie pe global a mers in kalime la razie ca sa aiba acoperire

in arena erau 4 tarcuri cu angelik in ele am verificat eu 1 lam preluat sa verific daca erau afk am si printurile cu preluarea

pe ei de ce nu i-a intrebat de afk daca i-a "verificat" de re off la 1 din tarcuri Ciaca il prinde cum ii zice uni coleg de guilda ally, sa-si scoata re offu

eu cred ca suspendu meu nu e acordat corect si in plus e dat din burta domnu oick

in primul rand eu nu am re off si nu exista print cu re off si am luat culmea  7 zile pt re off

8. Acuzatii nedovedite la adresa adminilor
- Primul avertisment: suspend minim 20 zile
- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile
- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

eu am luat 11 zile si scrie clar ca e minim 20 de zile ,cred ca oick a rezolvat aceasta plangere dupa ureche cu parere de rau pt. el

sincer nu vad nici un print calumea sa acuz gmu cu ceva serios doar vroiam sa-mi raspunda la 2 intrebari si na facuto

a facut doar printuri ca sa posteze ? defapt asta urmariti voi in loc sa rezolvam problema pe loc

3. Injuraturile la adresa serverului sau adminilor
Se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 50 zile
- Al doilea avertisment: suspend minim 70 de zile;
- Al treilea avertisment: suspend minim 99 de zile

Orice tip de limbaj adresat adminilor/serverului/unui admin anume NU poate fi provocat. 
Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul.

4. Comportamentul fata de Admin/Game Master

(aici sunt incluse insultele, mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor etc ):

- Primul avertisment: suspend minim 10 de zile
- Al doilea avertisment: suspend minim 30 zile
- Al treilea avertisment: suspend minim 50 de zile
- Al patrulea avertisment: suspend minim 98 de zile

eu ma incadres la sectiunea jigniri nu injuraturi primul avertisment find de 10 zile eu am luat 51 culmea cred ca e neglijenta din partea voastra sa rezolvati cu atata nepasare

ok  am luat suspend pt ca lam facut pe Crist imputit nu m-am adresat adminui Follyc ok? parerea mea

apoi am dat post in legatura cu adminu,la cs am avut niste comflicte in fine nu conteaza rog sa verificati cand a facut ultima data razie,acum a facuto intentionat bag mana in foc ma ars pe mine si pe colegu de guild,putea sa-mi raspunda pe global dar nu a facuto ,dupa ce am facut galagie pe global a mers in kalime la razie ca sa aiba acoperire

in arena erau 4 tarcuri cu angelik in ele am verificat eu 1 lam preluat sa verific daca erau afk am si printurile cu preluarea

pe ei de ce nu i-a intrebat de afk daca i-a "verificat" de re off la 1 din tarcuri Ciaca il prinde cum ii zice uni coleg de guilda ally, sa-si scoata re offu

eu cred ca suspendu meu nu e acordat corect si in plus e dat din burta domnu oick

in primul rand eu nu am re off si nu exista print cu re off si am luat culmea  7 zile pt re off

8. Acuzatii nedovedite la adresa adminilor
- Primul avertisment: suspend minim 20 zile
- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile
- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

eu am luat 11 zile si scrie clar ca e minim 20 de zile ,cred ca oick a rezolvat aceasta plangere dupa ureche cu parere de rau pt. el

sincer nu vad nici un print calumea sa acuz gmu cu ceva serios doar vroiam sa-mi raspunda la 2 intrebari si na facuto

a facut doar printuri ca sa posteze ? defapt asta urmariti voi in loc sa rezolvam problema pe loc

Posted

MgAndr3y

60 zile suspend pentru jigniri si atitudine gm.

Asta e suspendul tau: 50 pentru injurii si 10 pentru atitudine, mai precis: pentru punctele 3. si 4. din regulamentul citat de tine.

Posted

MgAndr3y

60 zile suspend pentru jigniri si atitudine gm.

Asta e suspendul tau: 50 pentru injurii si 10 pentru atitudine, mai precis: pentru punctele 3. si 4. din regulamentul citat de tine.

imi pare rau ca te contrazic eu nu am jignit nici un gm din pacate te rog sa lasi pe alt moderator mai experimentat si sa dea suspend dupa regulamentu asta .. nu am INJURAT NICI UN ADMIN sau servaru deci regula nr 3 nu se aplica in situatia asta o seara buna

Posted

verifica cineva?

apropo azi follyc mi-o facut culmea razie arena :) tarcuri,atuncea cand eram tark bk cica doar in tark de bk face razie el arena :)

culmea azi a facut peste tot in arena ,asta e viata cand ai admin faci ce vrei nare cine  ce sa-ti faca:|

Posted

Salut !

Ca sa clarificam lucrurile. Un game master poate face razie si DOAR in tarcul de bk. Nu este obligat sa faca in toata arena. Faptul ca tu ai incalcat regulamentul si el te-a prins nu il face pe el vinovat si nu trebuia sa reactionezi asa. Chiar DACA era vinovat si tu aveai printurile necesare sa demonstrezi asta pentru ce ai facut suspend tot luai. Puteai sa te abtii, sa iei legatura cu un moderator global al sectiunii de MuOnline si sa ii explici situatia pe PM.

Suspendul ramane.

O seara placuta !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...