Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Vicentzo

Inactivitate

Recommended Posts

Posted

Model de postare:

Nick:marker

Rank:4

Perioada:25.10.2013-24.11.2013

Motiv:am zis din greseala mue...si mau ars

Din pacate regulamentul general al serverului este sanctionat si la noi, asa cum te-au "ars ei asa te-am "ars" si noi. Data viitoare sa-ti fie invatatura de minte. Inactivitate neacceptata.

Model de postare:

Din pacate regulamentul general al serverului este sanctionat si la noi, asa cum te-au "ars ei asa te-am "ars" si noi. Data viitoare sa-ti fie invatatura de minte. Inactivitate neacceptata.

deci  sunt demis?

Posted

Marker., on 25 Oct 2013 - 19:11, said:

snapback.png

Model de postare:

Adica sunt demis?
Posted

Te rog sa nu mai postezi aici, daca ai sa-i zici ceva, te rog fa-o prin PM, vad ca este deja al 4-lea post aiurea in topicul asta.

Urmatorul cer sa fie sanctionat

Posted

Nick:DoneTsk
Rank:1
Perioada:11-18
Motiv:Am luat ban 7 zile dar am facut reevaluare si sper sa se rezolve, dar pana atunci poate nu se rezolva.multumesc anticipat pentru intelegere

Posted

Nick: rZv
Rank: 4 
Perioada: 10-17 noiembrie
Motiv : Am luat ban pe o perioada de 7 zile. Am incercat cu o reevaluare dar nu a mers . Daca se poate accepta inactivitatea as fi recunoscator . 

Posted

Model de postare:

Nick:marler
Rank:1
Perioada:16,17,18 nov 2013 nu am avut net.a cazut un pom peste fire
Motiv:
nu am avut net.a cazut un pom peste fire

si acum am o problema cu instalarea samp 03.x imi spune nsiss error....ajutaima plzz

Posted

Nick: Speis. 
Rank: 3
Perioada: Cam pana de revelion :D
Motiv: Avand in vedere ca vine vacanta, sunt si eu mai "liber" ca sa zic asa. Pe langa asta, am ceva treaba deoarece vine sora mea acasa si o sa stau mai mult cu ea. Oricum, nu spun ca nu o sa mai intru, insa o sa stau mai putin ca de obicei. Sper sa nu fie vreo problema.

Posted

Nick:Banuc

Perioada:pana trece sesiunea

Motiv:fiind la facultate si apropiindu-se sesiunea numai pot intra ca pana acuma, incerc totusi sa intru cand am mai mult timp liber.Bafta la toti!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...