Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Vallentine_Viceroy

Nu e ca aici

Recommended Posts

Guest Vallentine_Viceroy
Posted

Atat pot spune: imi este dor de RP-ul de pe Linkmania. Am intrat intr-o alta comunitate, nu dau nume ca sa nu fac reclama, si va pot spune ca RP-ul de acolo nu e ca aici. E prea prost, nu se respecta nimic, totul e dus cu pluta acolo. Numai RP nu se poate numi ala. 
RP-ul de aici e cel de calitate si aici am invatat sa fac si eu RP. 

Please bring back the old good days!

Posted

Am luat eu legatura , sper ca nu se supara Andu ca fac acest mesaj public.

Am gasit eu un scripter care a mai lucrat aici  , i-am explicat eu totul si ramane sa vorbeasca Andu cu el  [

// Ma simt rau , sper ca a-ti inteles ...

Posted

Am luat eu legatura , sper ca nu se supara Andu ca fac acest mesaj public.

Am gasit eu un scripter care a mai lucrat aici  , i-am explicat eu totul si ramane sa vorbeasca Andu cu el  [

// Ma simt rau , sper ca a-ti inteles ...

Despre ce scripter care "a mai lucrat aici" este vorba ?

Posted

Ce sa baga astia, cauta ei scripteri care au mai lucrat aici auzi :))) Avea contract ceva? Baaaa tot pupincuristi ati ramas ma? Nu vedeti ca tot 5 playeri sunteti? Puteti sa aduci voi cel mai bun scripter ca tot 5 playeri sunteti si tot rp-ul ala din 2009 il stiti cu /me ii da un pumn lui X , /do reuseste? =))))

Voi nu stiti sa jucati pe server-ul ala pentru ca voi nu stiti ROLEPLAY, asta e motivul care nu jucati acolo. RP-ul din 2013 este peste voi. ;) S-au schimbat vremurile tinerii mei babarezi, voi IC aici pe LMRP nici nu injurati =))))

Acolo seara sunt 60 de playeri, voi sunteti 5 aici :)

Posted

Ce sa baga astia, cauta ei scripteri care au mai lucrat aici auzi :))) Avea contract ceva? Baaaa tot pupincuristi ati ramas ma? Nu vedeti ca tot 5 playeri sunteti? Puteti sa aduci voi cel mai bun scripter ca tot 5 playeri sunteti si tot rp-ul ala din 2009 il stiti cu /me ii da un pumn lui X , /do reuseste? =))))

Voi nu stiti sa jucati pe server-ul ala pentru ca voi nu stiti ROLEPLAY, asta e motivul care nu jucati acolo. RP-ul din 2013 este peste voi. ;) S-au schimbat vremurile tinerii mei babarezi, voi IC aici pe LMRP nici nu injurati =))))

Acolo seara sunt 60 de playeri, voi sunteti 5 aici :)

Draga Casio , incerca sa folosesti un limbaj ne-jignitor la adresa mea, deoarece eu nu ti-am spus nimic de rau. Din cate vad numai tu nu ai inteles nimic din postul meu, dar totusi te las in  lumea ta.

1. Dupa semnul intrebarii se continua cu litera mica intotdeanuna // ceva? Baaaa // ma? Nu vedeti // sunteti? Puteti

2. Incearca si tu ca de azi inainte sa pui si tu o virgula intr-o propozitie , sa putem intelege si noi ceva. Thanks.

3. " Ce sa baga astia, cauta ei scripteri care au mai lucrat aici auzi " ,  "astia " precum le spui tu doresc sa faca o schimbare cu serverul acestei comunitati in bine , te-as ruga sa nu o iei in deradere.

4.  CITEZ ->  "Voi nu stiti sa jucati pe server-ul ala pentru ca voi nu stiti ROLEPLAY, asta e motivul care nu jucati acolo. RP-ul din 2013 este peste voi. ;) S-au schimbat vremurile tinerii mei babarezi, voi IC aici pe LMRP nici nu injurati =)))) "

Prietene, atunci du-te acolo  pe serverul acela si nu ne mai incurca pe noi , nu te mai crede bastard , tu doar ne incurci planurile de viitor.

Sincer , noi tinerii babarezi poate suntem mai mari in varsta ca tine , uitandu-ma la limbajul tau nu iti dau 23 ani ci , doar 14 ani.

5. " Acolo seara sunt 60 de playeri, voi sunteti 5 aici " ... Te-a chemat cineva aici pe tine? s-a rugat cineva chiar asa de tare incat sa ramai aici sa ne stresezi si sa ne incurci ? Du-te acolo unde-s 60,100,1000.

Cand o sa deschidem inapoi LMRP , sunt curios daca te vad pe server , iar atunci ... o sa-ti arat cu degetul !

[ Din cate vad te crezi un zeu al roleplay-ului , am un prieten care joaca acolo , poti lua lectii de la el , mai ai multe de invatat de la el ... -> # ESY ]

Posted

12 ani am, nu 14. :)

Planurile de viitor? =))) Aici faci tu bani? Astea sunt planurile tale de viitor? =)))

Nu m-a chemat nimeni aici, sunt de vreo 3 ani. :)

Nu ai cum sa ma vezi pe niciun server pentru ca am timp sa ma joc asa mult ca tine si nici varsta nu-mi mai permite sa ma joc cu prietenul tau esy, ti-l astept pe ts sau unde vrea - lui. 

Posted

De ce totul se rezulta numai la bani ? varsta ta , chiar  te reprezinta si imi pare rau sa o spun , dar te chinuie.

Nu vreau sa ma cert cu tine , pentru ca tu esti aici doar la misto , si vrei doar sa ne arati noua ca esti important ( nu ca ai fi ]

Rog un T.C , nu are rost sa deschidem cate un topic pentru orice prostie  ca apoi sa facem free-chat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...