Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Biggles

mirceadbv - move to pick

Recommended Posts

Posted

in postul de mai sus in filmare apare clar cum Biggles ii spune gm-ului ca "avem oameni la cules" , se termina filmarea,imi da d/c, dupa care revin la calculator, ma reloghez, si vine acelasi Biggles si ma filmeaza iarasi cu autopcik.

mie imi miroase putin a vanatoare aici,cel putin daca va fi cazul sa se considere pick x2 !

pick x1 mi-l asum, la fel de bine cum mi-l asum si pe al doilea, dar in acelasi timp as dori sa va pronuntati cu privire la ce am scris mai sus referitor la vanatoarea lui Biggles! 

seara buna!

Posted

altceva?

in caz ca nu stiai atunci cand se face baglasu apare numele vostru cu puncte 0, de acolo ne dam seama cine este la cules sau nu.

ai lasat auto pick t-ea prins suferi consecintele, ai lasat si a doua oara autopick, te-am prins eu suferi consecintele.

simplu ca buna ziua

Posted

mi se pare corect ce spui!

s-a facut balgass,ai vazut ca sunt acolo,si ai venit sa vezi ce fac…ai dat pm game-masterului,dupa cum se vede in poza si in film,iar el a venit si m-a filmat. nu am/ai de unde sa stii daca ar fi venit altfel sa caute dupa afk-isti/sau pick-eri. drept urmare, din cauza ta pot afirma ca am fost filmat prima oara= vanatoare,ai stat si m-ai verificat,apoi ai anuntat gm-ul despre ce se intampla.

dupa ce am fost filmat de gm,si am luat d/c, cum prea bine se pare din postul acesta ca stii,probabil tot gm-ul ti-a si spus ca aveam pick si mi-a dat d/c, ai venit frumos sa mai ma verifici o data daca sunt afk si am pick pus (ca deh,poate gm-ul nu mai era on sa iti faca tie pe plac) si ai mai trantit si tu un filmulet,nu? mie mi se pare ca m-ai cam vanat, iar acest gm follyc ti-a stat in ajutor sau mai bine spus,cu ajutorul lui ai reusit tu sa iti dai seama ca am fost filmat prima oara pentru pick si ai venit sa ma filmezi si tu a doua oara.

si daca,daca cel care verifica plangerea considera ca fac acuzatii la adresa lui follyc in calitate de GM il rog sa considere aceste acuzatii perfect valabile!

nu urmaresc sa fiu scutit de pick x2 ci doar sa se ia masurile ,daca este cazul, pentru a solutiona aceasta vanatoare/ lipsa de fair play. daca nu ,doresc un raspuns pertinent si valabil,nu povesti de adormit copii, referitor la imposibilitatea luarii acestor masuri.

ps: intre altele, sa ai in vedere in viata de zi cu zi ca roata se invarte si ceea ce tie nu iti place, altuia nu ii face-asta referitor la pick-ul cu care ai fost prins si tu exact la 2 ore dupa ce m-ai postat pe mine… ca deh… hotul striga hotul,nu? 

pps: te rog nu mai posta si nu mai povesti degeaba si aiurea ca nu ma impresionezi, exact cum m-ai postat tu pe mine ai fost postat si acum urlii in postul pe care ti l-a facut ciacarel, incapabil sa iti asumi un pick! maturizeaza-te si invata sa iti asumi responsabilitatea,nu sa urlii : "demonstreaza ca am fost afk" sau altele.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...